Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy nem értelmesebbek...

Lehet hogy nem értelmesebbek alapvetően az idegenek, csak jobbankihasználják a 98%-ot?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam az idegeneken miközben néztem a velük való interjúkat és arra jutottam, hogy szerintem nem is okosabbak mint mi, egyáltalán nem igaz ez. Csak jobban kihasználják az agyuka 98%-át ? Einstein mondta, hogy csak 2%-ot használ az átlag ember ki, szerintem ő ennél jóval többet is. De ha ki tudnánk használni a maradékot ami sokkal több, és szerintem az ufók ezt teszik, akkor már űrhajókat építenénk ?
2012. ápr. 4. 00:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Idióta...
2012. ápr. 4. 18:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Ja, hogy csak trollkodsz! Így már értem. :)
2012. ápr. 4. 18:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Trollkodók válasza nem kell, normális válaszokat akarok. Ennek most nagyon utána akarok járni.
2012. ápr. 4. 23:40
 14/23 anonim ***** válasza:

Több helyen olvastam hogy egyes fajoknak 250-es átlag IQ-juk van.Vagyis az agyuk jobban futtatja a szoftvert,az agy a hardwer.Lehet mindannyian ugyanolyan okosak vagyunk mert mindannyian ugyanazt a jó kis programot futtatnánk,de az agy más szerkezetű más felépitésű és kihasználtságú.

Próbálj meg egy Modern játékot régi számítógépen futtatni.Neked ugyan megvan a jó játék de azt egy jó gép nélkül nem fogod tudni futtatni.

2012. ápr. 5. 21:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem (de most komolyan) lebutított számítógéphez hasonlóan működünk. Bizonyára meglehetnének azok a csodálatosnak nevezett képességek bennünk, mint pl. a kutya szaglása, a denevér hallása, stb, ső mivel emberek vagyunk sokkal jobbakat is örökölhettünk volna, de "célszerűségbő" lebutítottak. Pál apostol is megmondta: Most csak tükör által látunk, homályosan, de majd akkor... teljesn a való igazságot. (valahogy így) A tükör által való látás esetleg a valódina a visszatükrözősére utalhat. Nem lehet tudni, milyen fordításokon mentek át a szavak, de a lényeg ez: az érzékszerveink lehetnének jobbak, és ezáltal világosan látnánk a valóságot, de a behatárolt érzékszervi műköüdés csak kevés tapasztalathoz juttat.
2012. ápr. 8. 10:38
 16/23 Balikacsanya válasza:

Én nem nagyon értek ehez az agy témához de az egyik kommentelő azt irta hogy nincs bizonyiték UFO-k létezésére de ez nem igaz mert ha jobba meggondolod akkor rájösz hogy sok jel van pl.:mért nincs több Apolló küldetés a holdra ott a csúcs szuper hubble távcső persze a holdrol nincs egy normális kép Ha a googleban rákereser a holdra és a képeket nézed akkor mér van az hogy egyik holdas képnél sincs csillag? nézd meg ezt a linket: [link] hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=j2WBT_jeKIqK4gTw_7zjBw&biw=1366&bih=665&sei=k2WBT9HEK5Pb4QSNve2hBw

(bocs a helyesírásomért!)

2012. ápr. 8. 12:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Az űrközi adókedvezményt használják ki, így futja nekik ilyen nagy távolságok megtételének üzemanyagát megvásárolni. Ezek űrnyugdíjasok, mindig egy-egy másik bolygót fedeznek fel.
2012. ápr. 8. 17:20
 18/23 yossarian44 ***** válasza:
Jajjjistenem, hát nem adod fel? :D
2012. ápr. 8. 22:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Einstein nyilván átvitt értelemben mondta a 2%-ot, arra célzott vele,hogy a legtöbb ember nem gondolkodik.

Az egyes fajok 250-es IQ-ját nem tudom, hogy érted...

2012. ápr. 9. 00:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Einstein nem mondott ilyet és más sem, baromság a 2%, de még a 10% is.
2012. ápr. 9. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!