Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen anyagból van a fejlett...

Milyen anyagból van a fejlett idegenek teste?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ufó irodalomban található meg, hogy a legfejlettebb földönkívülieknem nem is kell űrhajó ha ide vagy máshova akarnak menni, hanem egyszerűen átlépnek dimenziókat ! Nem viccelek. A Lacerta intejúban is benne van és a fanyűvő közelében is halottak gyereksírást amikor nem volt ott senki, a másik dimenzióból jött a hang. A Filadelfia kísérletben is mielőtt megőrűltek a katonák látták a hipertérben az idegeneket mászkálni.

Egyszerűen nem tudom megérteni milyen anyagbóllehet a testük.

2012. jún. 11. 20:31
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Meg hülye is.
2012. jún. 19. 20:28
 32/49 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát persze, de látod én elismertem, hogy csak te vagy helikopter! :-D

Meg hülye is.

Pedro

2012. jún. 19. 20:53
 33/49 anonim ***** válasza:
Meg makkarcú(meg hulye is)
2012. jún. 19. 21:33
 34/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom!
2012. jún. 25. 15:34
 35/49 anonim ***** válasza:

Kérdező...

Minnél jobban bizonygatja valaki a maga igazát , az annál hülyébb lesz.

Nos a kérdésre rátérve : Attól függ , hogy hol fejlődtek ki .

Pl : A tudósok találtak egy olyan férget a föld alatt ami kén alapú. De attól még földi .

Az is megeshet , hogy a Merkúr légrétegeiben olyan élőlények vannak , amik gázból állnak . Mert ott kb 34°c van . (Tisztában vagyok azzal , hogy a Merkúr a legközelebb eső bolygó a naphoz )

2012. jún. 27. 12:38
 36/49 A kérdező kommentje:
Ezek a biológiai testű lények nem képesek univerzumokon és sokszor dimenziókon áthatolni. Itt ne a biológiai testről beszéljünk.
2012. jún. 27. 12:58
 37/49 anonim válasza:
en hiszek abban hogy az univerzum eleg nagy ahoz hogy nem csak a dfolgon lehessen elet. DE nem hiszem hogy az foldonkivuliek szabadidejukben midnefele dimenziokban ugralnanak mert epp nincs jobb dolguk, ahogy nekunk sincs semmi fele olyan celunk hogy holnap atugorjunk egy masik dimenzioba, az sem biztos hogy fejletebbek mint mi mert elofordulhat hogy a bolygon ahol elet van teljesen mas iranyba ment el az evolucio.
2012. jún. 29. 03:19
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Csupa tej, mogyoró, nutella...
2012. júl. 4. 19:39
 39/49 amadeuss válasza:

Nem tudom, hogy-e már valaki, de nincs kedvem elolvasni ezt a sok kommentet. De a tudósok szerint a hozzánk is hasonlítható, intelligens élet három féleképpen tud kialakulni.

Az első, a hozzánk hasonló szén alapú organizmus. Ezzel van tele a köztudat, a net, a sajtó. Pedig ugyanannyi esélye van csak, mint a másik kettőnek külön külön. Ezért gondolom, hogy a legtöbb idegen észlelés nem igazi: mert mind fantáziátlan, és Homo Sapiens-orientált...

A második, amiről nem tudok sokat mondani: a kristályosodott, avagy a teljesen szilárd. Bocsánat, de ezt az istenért sem tudom kommentálni...

És az utolsó, ami a legtöbb kérdést veti fel: a "halmazállapotlan" színtiszta energia. Meglehetősen érdekes a feltevés, miszerint egy organizmusnak nem kell test ahhoz, hogy energiával lássa el magát. A feltevések szerint egy ilyen lénynek nem lenne állandó alakja, és mérete, szabadon változtathatja. Ez szerintem alakváltással egyenlő. De a "puszta energia" fogalom, emberi ésszel nem felfogható. Így hagyjuk a dolgot.

2012. júl. 18. 20:34
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Cukor, só és minden mi jó, meg egy kis X-vegyszer és bumm így lettek az idege.... bocs ezek a PindúrPandúrok, az idegenek bimetikus-polialloyd-ból vannak, ja nem ez meg a T1000, jó lenne ha pl Bolognaiból lennének, mert azt szeretem.
2012. júl. 18. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!