Milyen anyagból van a fejlett idegenek teste?
Nagyon sok ufó irodalomban található meg, hogy a legfejlettebb földönkívülieknem nem is kell űrhajó ha ide vagy máshova akarnak menni, hanem egyszerűen átlépnek dimenziókat ! Nem viccelek. A Lacerta intejúban is benne van és a fanyűvő közelében is halottak gyereksírást amikor nem volt ott senki, a másik dimenzióból jött a hang. A Filadelfia kísérletben is mielőtt megőrűltek a katonák látták a hipertérben az idegeneket mászkálni.
Egyszerűen nem tudom megérteni milyen anyagbóllehet a testük.
Hát persze, de látod én elismertem, hogy csak te vagy helikopter! :-D
Meg hülye is.
Pedro
Kérdező...
Minnél jobban bizonygatja valaki a maga igazát , az annál hülyébb lesz.
Nos a kérdésre rátérve : Attól függ , hogy hol fejlődtek ki .
Pl : A tudósok találtak egy olyan férget a föld alatt ami kén alapú. De attól még földi .
Az is megeshet , hogy a Merkúr légrétegeiben olyan élőlények vannak , amik gázból állnak . Mert ott kb 34°c van . (Tisztában vagyok azzal , hogy a Merkúr a legközelebb eső bolygó a naphoz )
Nem tudom, hogy-e már valaki, de nincs kedvem elolvasni ezt a sok kommentet. De a tudósok szerint a hozzánk is hasonlítható, intelligens élet három féleképpen tud kialakulni.
Az első, a hozzánk hasonló szén alapú organizmus. Ezzel van tele a köztudat, a net, a sajtó. Pedig ugyanannyi esélye van csak, mint a másik kettőnek külön külön. Ezért gondolom, hogy a legtöbb idegen észlelés nem igazi: mert mind fantáziátlan, és Homo Sapiens-orientált...
A második, amiről nem tudok sokat mondani: a kristályosodott, avagy a teljesen szilárd. Bocsánat, de ezt az istenért sem tudom kommentálni...
És az utolsó, ami a legtöbb kérdést veti fel: a "halmazállapotlan" színtiszta energia. Meglehetősen érdekes a feltevés, miszerint egy organizmusnak nem kell test ahhoz, hogy energiával lássa el magát. A feltevések szerint egy ilyen lénynek nem lenne állandó alakja, és mérete, szabadon változtathatja. Ez szerintem alakváltással egyenlő. De a "puszta energia" fogalom, emberi ésszel nem felfogható. Így hagyjuk a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!