Milyen anyagból van a fejlett idegenek teste?
Nagyon sok ufó irodalomban található meg, hogy a legfejlettebb földönkívülieknem nem is kell űrhajó ha ide vagy máshova akarnak menni, hanem egyszerűen átlépnek dimenziókat ! Nem viccelek. A Lacerta intejúban is benne van és a fanyűvő közelében is halottak gyereksírást amikor nem volt ott senki, a másik dimenzióból jött a hang. A Filadelfia kísérletben is mielőtt megőrűltek a katonák látták a hipertérben az idegeneket mászkálni.
Egyszerűen nem tudom megérteni milyen anyagbóllehet a testük.
fura kérdés a Phiadelpiha-kísérletben (nem FILAfelfia xd) ha jól tudom maga az anyahajó bohóckodott a dimenziókkal.
SZERINTEM rossz az elképzelésed, ezek a dimenziók szabad szemmel nem láthatók. szabad szemmel tudod mit láthatsz? ami a téridő 4 dimenzióján létezik. MINDEN MÁS dimenzión lévő "dolog" a szemednek láthatatlan. Ott nincsen tér, amiben láthatnád. de ez nagyon nagyon összetett dolog, ehhez egyáltalán saját téridőforrás és hihhhhetetlen pontos szinkronműködés kell.
a kérdésre válaszolva: biztos vagyok benne, hogy szén alapú lények, mint mi. mivel nagyon közeli rokonaink ezek a "földön kívüliek" (de inkább kintikenek, rokonoknak szólítsd őket) logikus hogy ők is abból vannak. de szerintem ez a legjelentéktelenebb kérdés velük kapcsolatban. inkább ezt kérdezd: milyen üzeneteik vannak az emberiség számára? vagy milyen az élet feléjük? vagy mi folyik ott gyöngyösön?
Rozsdamentes acél, rajta többféle műanyag borítás.
Ja, nem, bocsi, az a terminátor...
a fejlett idegeneknek nincs teste
tetszoleges format vehetnek fel
Nemlehetnek sejtekből, nem biológiai lények. át tudnak lépni dimenziókat, univerzumokat, pl slenderman sem biológiai lény és akiket látak a filadelfiai kísérletben a másik dimenzióban a katonák, mielőtt megőrűltek volna azok sem voltak biológiai lények.
Valamiféle olyan anyag lehet ami él és közben nem hat rá az elektrodinamika, az áram stb. Meg van mindenhol, amolyan gél szerű anyag, de hiperdimenzionális gél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!