Az idegenek mennyivel értelmesebbek, és mennyivel többet használnak ki az agyukból mint mi?
Sokat gondolkoztam az idegenekről és szerintem nem biztos hogy értelmesebbek, csak rájöttek a technikára hogyan lehet jobban kihasználni az agyat ! Einstein tudta, hogy 2%-át használjuk ki, Ő zseni volt és elhiszem neki, biztosan rájött hogyan lehet kihasználni ennél többet, szerintem ő többet használt ki.
Te tudsz ilyen földönkívüli technikákról ? Hogyan csinálják ? Lehet hogy igazam van és tudják a technikát ? Vgay csak eleve okosabbak mert nagyobb agyuk van ?
Sosem adod fel?
Attól még, hogy az agyad 2%-át használod, attól még az összes többi ember igazából a 100%-ot.
Az, hogy te nem használod a maradék 98%-ot a te különbejáratú problémád, ne általánosítsd a helyzetedet a többiekre.
Yos azért mert te a 100%oddal tudsz ennyit produkálni, még más a 2%-ával, ne vedd el tőle a lehetőséget. Megjegyzem, hogy Eistein egymaga több tudományos eredményt ért el és díjat kapott mint akik együttesen kimutatták azt a 10%-ot.
Szerintem vígasztalásúl mondják az embereknek, hogy ne sopánkodjanak és ne akarjanak okosak lenni ! Maradjanak zombik.
Ha kihasználnád az agyad 100%-át, akkor már nem is férne beléd több tudás mert tele a tár. Ergo tanulni sem lennél képes. Egyszerű logika. Nem hiszem el hogy erre a megállapításra a 100%-os agykapacitásotokkal nem jöttetek rá :D
/Andi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!