Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az idegenek mennyivel értelmes...

Az idegenek mennyivel értelmesebbek, és mennyivel többet használnak ki az agyukból mint mi?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam az idegenekről és szerintem nem biztos hogy értelmesebbek, csak rájöttek a technikára hogyan lehet jobban kihasználni az agyat ! Einstein tudta, hogy 2%-át használjuk ki, Ő zseni volt és elhiszem neki, biztosan rájött hogyan lehet kihasználni ennél többet, szerintem ő többet használt ki.

Te tudsz ilyen földönkívüli technikákról ? Hogyan csinálják ? Lehet hogy igazam van és tudják a technikát ? Vgay csak eleve okosabbak mert nagyobb agyuk van ?

2012. jún. 3. 17:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

> Einstein tudta, hogy 2%-át használjuk ki

Khm.

[link]

2012. jún. 3. 17:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Az hogy a wikibwn írnak az még nem biztos hogy igaz, sőt.
2012. jún. 3. 17:35
 3/18 yossarian44 ***** válasza:
94%

Sosem adod fel?

Attól még, hogy az agyad 2%-át használod, attól még az összes többi ember igazából a 100%-ot.

Az, hogy te nem használod a maradék 98%-ot a te különbejáratú problémád, ne általánosítsd a helyzetedet a többiekre.

2012. jún. 3. 19:31
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is úgy tanultam anatómiából hogy az átlag ember az agyának 2% vagy 3%-át használja. De van aki 5% vagy 10% de az már nagyon okos. Úgy tanultuk van egy maximum határérték amit nem szabad elérni mert az agy túlterhelődik. De ez úgy se történne meg senkivel mert a maximum határ az 20% ha jól emlékszem. Már rég tanultuk lehet rosszul emlékszek. A wikipédiának nem mindig kell hinni mert az nem hiteles információ. Akárki regisztrálhat és írhat. Bárki. Egy 10 éves kölyök is.
2012. jún. 3. 19:38
 5/18 yossarian44 ***** válasza:

Előző, hol tanultál te anatómiát.

Nem wiki link:

[link]

2012. jún. 3. 20:25
 6/18 A kérdező kommentje:

Yos azért mert te a 100%oddal tudsz ennyit produkálni, még más a 2%-ával, ne vedd el tőle a lehetőséget. Megjegyzem, hogy Eistein egymaga több tudományos eredményt ért el és díjat kapott mint akik együttesen kimutatták azt a 10%-ot.

Szerintem vígasztalásúl mondják az embereknek, hogy ne sopánkodjanak és ne akarjanak okosak lenni ! Maradjanak zombik.

2012. jún. 3. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:

A tíz százalék mítoszát sok embernek tulajdonítják tévesen, köztük Albert Einsteinnek. Albert Einstein állítólag egyszer kijelentette, hogy az emberek agyuknak csak átlagosan 10 százalékát használják. A tréfás megjegyzést a sajtó tényként kezelte.

Továbbá:

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 3. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
6%

Ha kihasználnád az agyad 100%-át, akkor már nem is férne beléd több tudás mert tele a tár. Ergo tanulni sem lennél képes. Egyszerű logika. Nem hiszem el hogy erre a megállapításra a 100%-os agykapacitásotokkal nem jöttetek rá :D

/Andi/

2012. jún. 3. 22:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Kedves Andrea, az agy kihasználása alatt a "teljesítményt" kell érteni, nem azt, hogy mennyi adatot tud tárolni. Uram atyám, tudtam hogy nem kell rákattintanom erre a kérdésre.
2012. jún. 3. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Az ember az agyanak joval tobb kapacitasat hasznalja mint 2% nezd meg az emlekek legzes reflexek meg minden ami van az agyban siman tobb mar mint 2%.Az mas hogy altalaban az agyad mas reszeit hasznaljak de ugy sem 2% meg ha szerinted ennyire kiaknazatlan akkor az evolucio miert fejlesztette ekkorara ? Ez csak egy tevhit.
2012. jún. 4. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!