.Anonymus. kérdése:
Írnátok olyan várost/országot/stb. ahol mág mindig használnak mágiát? (nem csak mágia, lehet pl tk stb. ) Van egyáltalán még ilyen hely?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 07:59
1/7 anonim válasza:
Tőlünk keletebbre, egész eurázsiában, ázsiában( még japánban is) a mai napig vannak sámánok, akik pl gyógyítanak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. aug. 18. 08:33
5/7 anonim válasza:
Olyan, hogy mágia nem létezett soha, a tudomány csak egy dolgot nem tudott megmagyarázni, és az az emberi hülyeség.
6/7 Killgun válasza:
Igen pl a te agy nmélküli létfomádat sem tudta megmagyarázni tibor....A keleti törzseknél még elterjedt.De a világ minden részéén használnak még...Én is használok...Egy amerikai írásaiból tanulok,amit egy magyar fordít,keletebbre teljesen természetes,nyugatról nem hakllottam,de fix,hogy vannak,a jegesmacik,meg a pngvinek gondolom nem épp boszorkányok(/boszorkánymesterek...):')
7/7 Killgun válasza:
Délról nem hallottam*....Be vagyok zavarodva xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!