A farkasemberek lehetnek bolhásak? Ha igen, akkor használnak nekik a kutyáknak készült bolhairtó szerek?
Nem mert nincsenek farkasemberek ez csak mítosz.
Egy legenda amit csak kitaláltak ÉRTED már!
:D
Hát akkor vannak nekik speckós bolháik.
biztos van valami csodaszerük is, amivel bolhátlanítják magukat.
Kedves első, ez egy humoros kérdésnek lett szánva szerintem.
Kb minden melegvérű állat lehet bolhás. Mivel az ember és a farkas egyaránt beletartozik ebbe a kategóriába, ezért nyilván a farkasember is.
A bolhairtó szereket meg elsősorban a bolhák kiirtására készítik, függetlenül a környezettől.
Miért hiányzik a logikus gondolkodás azoknál, akik hisznek az ilyenekben?...
És miért kell mindent vérkomolyan venni:)
Látszik, hohy heccnek írta be, erre jön pár szellemharcos és rögtön el kezd "osztani".
Miért hiányzik a logikus gondolkodás azoknál, akik hisznek az ilyenekben?...
:D Istenem, milyen értelmes lehetsz te is...
A kérdésen meg jót röhögtem:)
Igazából bizonyos drogériákat tudnék ajánlani bizonyára láttad már samponoknál is hogy ahogy van korpásodás és zsírosodás ellen, úgy létezik farkasemberek számára is valami ilyen márkajelzés van rajta... érdeklődj a szolgáltatónál a loreal biztos gyárt ilyet
remélem segítettem
Köszi a válaszokat azoknak, akik nem vették véresen komolyan a kérdést.
Még egy filmben sem láttam, hogy megállt volna vakarózni, pedig biztos őket is bántják a bolhák, kullancsok, meg lehet, hogy féregteleníteni sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!