Szerintetek hihető a Hitler csészealjokat gyártott új feltevés?
Láttam egy videót miszerint Hitler találta ki az ufó alakú repülőgépet kémkedésre és a radarok megtévesztésére.
Elgondolkodtam rajta...
És arra jutottam hogy a formája tényleg nem veri vissza a radar jeleket. (hiszen a radar úgy működik hogy jeleket küld a semmibe és ami jel visszajön akkor ott van valami) De az ufóban nincs egy merőleges vonal amiről a radar jel viszatükrötödne.
Szóval szerintem nem földönkívüli dologról van szó ,ezt csak azéért találták ki szerintem hogy az emberek ne gyanakodjanak inkább hidjék azt hogy földönkivülit láttak, úgy se hiszi el senki nekik! :)
És ebből lett egy ilyen túlmisztifikálás mindenki tett hozzá vett el belőle mint a népmesékből.
Mit gondoltok erről?
És ne reptoidozzatok már meg stb mert uncsi.. :)
ezt már tegnap linkelték
te meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=-kDb99ftPlY
Kb így repülhetett az is, ha létezett, aminek 0 az esélye. Bár nem tudom hogy kormányozták :D Az egész egy baromság
Ugyanez a technológia állt rendelkezésre Hitler idejében is, mint ami a videóban van. Úgy még talán hihető lenne, hogy egy helyben lebegtek vele egy sugárhajtóművel, de úgy is televan ellentmondásokkal az egész.
A sugárhajtómű volt a német mérnöki csoda, nem ez a kuruzslók által kitalált baromság
Én az elektromágneses hajtóműről már hallottam.
Viszont van egy teóriám hogy miért folytak titokba ezek a kutatások. Szerintem annyira veszélyes volt a hajtóanyag és az irányítása ezeknek a csészealjaknak hogy önkéntest nem találtak rá hogy vezesse. De fogjuk sok volt az időbe a náciknak én úgy tudom..
Egyébként az antigravitációs hajtóművekről is hallottam hogy működik e vagy nem azt nem tudom. Viszont az elektromágneses az működik mint ahogy az ionhajtómű is. Ezt régóta alkalmazzák a mágnesvasútnál és a nasa nál.
Nem fogom elolvasni a válaszokat, mert lusta vagyok. :D
Amúgy Horten féle lopakodóik voltak, és repültek is. A csészealjakkal próbálkoztak, de a háború után megsemmisítették mindet, vagy gondosan elrejtették.
Itt van egy cikk a Hortenekről:
"megsemmisítették mindet, vagy gondosan elrejtették. "
Na most akkor melyiket is? :-D
Nem tudom, nem avattak bele a dolgaikba. :)
Csak egyes tudósaik azt állították, hogy mind megsemmisűlt, de néhányan meg vannak győződve arról, hogy elrejtették őket a szövetségesek elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!