Szerintetek hihető a Hitler csészealjokat gyártott új feltevés?
Láttam egy videót miszerint Hitler találta ki az ufó alakú repülőgépet kémkedésre és a radarok megtévesztésére.
Elgondolkodtam rajta...
És arra jutottam hogy a formája tényleg nem veri vissza a radar jeleket. (hiszen a radar úgy működik hogy jeleket küld a semmibe és ami jel visszajön akkor ott van valami) De az ufóban nincs egy merőleges vonal amiről a radar jel viszatükrötödne.
Szóval szerintem nem földönkívüli dologról van szó ,ezt csak azéért találták ki szerintem hogy az emberek ne gyanakodjanak inkább hidjék azt hogy földönkivülit láttak, úgy se hiszi el senki nekik! :)
És ebből lett egy ilyen túlmisztifikálás mindenki tett hozzá vett el belőle mint a népmesékből.
Mit gondoltok erről?
És ne reptoidozzatok már meg stb mert uncsi.. :)
Azt nem mondtam senkinek hogy ezek a repülők űrhajók voltak te birka első!! Azt mondom lopakodógépek.
A csodafegyver akár ez a csészealj űrhajó is lehetett volna nem? Csak lehet kudarcbafullatt, megbízhatatlanséág vagy irányíthatatlanság miatt. Lehet nem bírta el a fegyverzetet vagy mittom én.
És én is azt gondolom hogy a ráolvadt spéci ruha miatt hitték űrlényeknek a gép irányítóit.
Egyáltalán nem új, még valamikor tizenéves koromban hallottam/olvastam róla először, az pedig már nem most volt. :) Ha érdekel, itt olvashatsz a témáról bővebb elemzés(eke)t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!