Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek hihető a Hitler...

Szerintetek hihető a Hitler csészealjokat gyártott új feltevés?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót miszerint Hitler találta ki az ufó alakú repülőgépet kémkedésre és a radarok megtévesztésére.

Elgondolkodtam rajta...

És arra jutottam hogy a formája tényleg nem veri vissza a radar jeleket. (hiszen a radar úgy működik hogy jeleket küld a semmibe és ami jel visszajön akkor ott van valami) De az ufóban nincs egy merőleges vonal amiről a radar jel viszatükrötödne.

Szóval szerintem nem földönkívüli dologról van szó ,ezt csak azéért találták ki szerintem hogy az emberek ne gyanakodjanak inkább hidjék azt hogy földönkivülit láttak, úgy se hiszi el senki nekik! :)

És ebből lett egy ilyen túlmisztifikálás mindenki tett hozzá vett el belőle mint a népmesékből.

Mit gondoltok erről?

És ne reptoidozzatok már meg stb mert uncsi.. :)

2012. febr. 25. 14:24
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
29%
Persze, igaz.Az egyikkel felrepült a Marsra és bármikor visszajöhet.
2012. febr. 25. 14:30
 2/56 anonim ***** válasza:
29%
Persze,ohgy ő volt. Az az ufo is ami az 51-es körzetben lezuhant az ö ötlete. A pilótáknak olyan különleget ruhjáuk volt,ohgy rájhuk égett és így gondoltuk ufoknak
2012. febr. 25. 14:36
 3/56 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Ha lett volna,akkor hallottunk is volna róla annak idején. De csak a csodafegyverről beszéltek. Ami az atombomba lett volna.
2012. febr. 25. 15:12
 4/56 Shai-Hulud ***** válasza:
76%
Dehogyis, az 51-es körzetben magát Hitlert őrzik a repülő csészealjával együtt, azért olyan titkos!
2012. febr. 25. 15:22
 5/56 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam senkinek hogy ezek a repülők űrhajók voltak te birka első!! Azt mondom lopakodógépek.

A csodafegyver akár ez a csészealj űrhajó is lehetett volna nem? Csak lehet kudarcbafullatt, megbízhatatlanséág vagy irányíthatatlanság miatt. Lehet nem bírta el a fegyverzetet vagy mittom én.

És én is azt gondolom hogy a ráolvadt spéci ruha miatt hitték űrlényeknek a gép irányítóit.

2012. febr. 25. 15:38
 6/56 anonim ***** válasza:
Tervrajz formájában létezett csészealj alakú repülő szerkezet a II.VH idejéből, egy dokumentumfilmben láttam.
2012. febr. 25. 15:50
 7/56 anonim ***** válasza:
Egyesek tényleg azt hiszik, hogy azóta a holdon él
2012. febr. 25. 16:03
 8/56 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem új, még valamikor tizenéves koromban hallottam/olvastam róla először, az pedig már nem most volt. :) Ha érdekel, itt olvashatsz a témáról bővebb elemzés(eke)t:

[link]

2012. febr. 25. 16:53
 9/56 anonim ***** válasza:
tervek voltak de soha nem találltak egyetlen félkész prototipust sem,őszintén nem hiszem hogy eltitkolták volna a rakétatechnológia utáni hajsza sem volt titok....nem is beszélve a nácik nukleáris kutatásairol...
2012. febr. 25. 17:17
 10/56 anonim ***** válasza:
ja igen .....a reptoidok vóótak :D
2012. febr. 25. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!