Szerintetek hihető a Hitler csészealjokat gyártott új
feltevés?
Figyelt kérdés
Láttam egy videót miszerint Hitler találta ki az ufó alakú repülőgépet kémkedésre és a radarok megtévesztésére.
Elgondolkodtam rajta...
És arra jutottam hogy a formája tényleg nem veri vissza a radar jeleket. (hiszen a radar úgy működik hogy jeleket küld a semmibe és ami jel visszajön akkor ott van valami) De az ufóban nincs egy merőleges vonal amiről a radar jel viszatükrötödne.
Szóval szerintem nem földönkívüli dologról van szó ,ezt csak azéért találták ki szerintem hogy az emberek ne gyanakodjanak inkább hidjék azt hogy földönkivülit láttak, úgy se hiszi el senki nekik! :)
És ebből lett egy ilyen túlmisztifikálás mindenki tett hozzá vett el belőle mint a népmesékből.
A HAUNEBU-3 olyannyira működött, hogy a háború után sokáig még le is fényképezték és idegen UFÓ-nak vélték, csakúgy mint a náci foofightereket.
2012. febr. 25. 19:27
13/56 Napkiraly válasza:
Vége valami normális hozzáállás a sok reptoid baromság meg miért ne létezhetne földönkívüli élet ami idejön csészealjakon hogy teheneket szurkáljon meg egyedülálló negyvenes nőket b@szogasson után. Igen, valószínűleg innen eredhet a dolog, csak azt nem értem miért nem alkalmazzák ezeket pl iránnal szemben (a drónjuk fogságba esett viszont)
2012. febr. 25. 23:39
14/56 anonim válasza:
És hogy a rákba repült? Mert az első sugárhajtóműves gépek 1944-ben jelentej meg. De közel sem volt olyan erős hajtóművük, hogy 1 helyben repkedjenek vele. A csészealjaknak ráadásul merev szárnyuk sincs, tehát érdekes lehet repülni velük.
2012. febr. 25. 23:44
15/56 anonim válasza:
Feltalálták az antigravitációs hajtóművet a németek. Ez a magyarázat a német repülőcsészealjak és Foo fighterek repülésére.
2012. febr. 25. 23:57
16/56 anonim válasza:
Az persze :D
2012. febr. 25. 23:58
17/56 anonim válasza:
És antigravitációs hajtóművel hogy repültek merev, vagy forgószárnyak nélkül?
2012. febr. 26. 00:03
18/56 anonim válasza:
Te mivel magyarázod azt, hogy az Operation Highjump hadműveletnél nagy veszteséget szenvedett az a flottácska? Kik támadtak rá?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!