Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek hihető a Hitler...

Szerintetek hihető a Hitler csészealjokat gyártott új feltevés?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót miszerint Hitler találta ki az ufó alakú repülőgépet kémkedésre és a radarok megtévesztésére.

Elgondolkodtam rajta...

És arra jutottam hogy a formája tényleg nem veri vissza a radar jeleket. (hiszen a radar úgy működik hogy jeleket küld a semmibe és ami jel visszajön akkor ott van valami) De az ufóban nincs egy merőleges vonal amiről a radar jel viszatükrötödne.

Szóval szerintem nem földönkívüli dologról van szó ,ezt csak azéért találták ki szerintem hogy az emberek ne gyanakodjanak inkább hidjék azt hogy földönkivülit láttak, úgy se hiszi el senki nekik! :)

És ebből lett egy ilyen túlmisztifikálás mindenki tett hozzá vett el belőle mint a népmesékből.

Mit gondoltok erről?

És ne reptoidozzatok már meg stb mert uncsi.. :)

2012. febr. 25. 14:24
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Mi adja a felhajtóerőt vízszintes repülésnél?
2012. febr. 26. 00:07
 22/56 anonim ***** válasza:

00:04-nek:

Az történelmi tény, hogy volt OpHjP. Sok katonát vesztettek az amerikaiak, a hivatalos magyarázat szerint balesetek miatt, míg szerintem ( meg a józanul gondolkodók szerint is ) valakik rátámadtak az amcsikra.

Az tény, hogy a németek a világháború alatt létrehoztak egy bázist az Antarktisz Új Svábföld néven. Nagy valószínűséggel a németek kergették el őket fejlettebb fegyvereikkel.

Megnézted a linkelt videót?

2012. febr. 26. 00:20
 23/56 anonim ***** válasza:
00:07: tőlem ne várj választ, én nem vagyok jártas ebben a felhajtóerős dologban.
2012. febr. 26. 00:22
 24/56 anonim ***** válasza:
A videóban semmi bizonyíték nincs, tehát semmit nem ér. Ha felvételt látok róla, akkor elhiszem. De így kitaláció az egész...
2012. febr. 26. 00:25
 25/56 anonim ***** válasza:
2012. febr. 26. 00:25
 26/56 anonim ***** válasza:
Ez se bizonyíték. Hülyeségekben hiszel. Nézz utána a fizikának :) Mindjárt elfelejted ezt a baromságot
2012. febr. 26. 00:35
 27/56 anonim ***** válasza:

Hát igen. Wikit nyugodtan szerkesztheti minden idióta. Az tény, hogy volt Operation Highjump illetve az is, hogy a németek csináltak antarktiszi expedíciókat.

Nem te vagy Madárkám?

2012. febr. 26. 00:44
 28/56 anonim ***** válasza:
Jólvan, felőlem hihetsz bármiben, nincs kedvem vitatkozni veled. A te szegénységi bizonyítványod, hogy minden baromságot elhiszel. De ahoz már nincs eszed, hogy belegondolj abba, hogy hogy a francba repülhetett egy csészealj gravitációs vonzásban. Mondjuk fel sem tudnád fogni, úgyhogy inkább ne is gondolj bele
2012. febr. 26. 00:50
 29/56 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy volt Operation Highjump illetve az is, hogy a németek csináltak antarktiszi expedíciókat.

Itt csak az a kérdés, hogy mi futamította meg az amerikaiakat Antarktisz közelében és hogy hogyan működtek azok a repülő csészealjak.

Azon pilóták, akik Foo Fightereket láttak, be voltak gombázva?

2012. febr. 26. 01:01
 30/56 anonim ***** válasza:
Abban a filmben vannak olyan felvételek, melyek németeket mutatnak az Antarktiszon. De hát azt is csak hamisították. Jó hogy te mindent tudsz.
2012. febr. 26. 01:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!