Szerintetek hihető a Hitler csészealjokat gyártott új feltevés?
Láttam egy videót miszerint Hitler találta ki az ufó alakú repülőgépet kémkedésre és a radarok megtévesztésére.
Elgondolkodtam rajta...
És arra jutottam hogy a formája tényleg nem veri vissza a radar jeleket. (hiszen a radar úgy működik hogy jeleket küld a semmibe és ami jel visszajön akkor ott van valami) De az ufóban nincs egy merőleges vonal amiről a radar jel viszatükrötödne.
Szóval szerintem nem földönkívüli dologról van szó ,ezt csak azéért találták ki szerintem hogy az emberek ne gyanakodjanak inkább hidjék azt hogy földönkivülit láttak, úgy se hiszi el senki nekik! :)
És ebből lett egy ilyen túlmisztifikálás mindenki tett hozzá vett el belőle mint a népmesékből.
Mit gondoltok erről?
És ne reptoidozzatok már meg stb mert uncsi.. :)
Majd fogyatékosokat meg drogos pilótákat vesznek fel:D Hatalmas egy fazon vagy:D
Hol bizonyították be hogy kamu a vallomásuk?
Foo Fighterek
A Rajna-vidék bombázása során ezek a ragyogó objektumok olyan sebességgel húztak el a szövetséges bombázók mellett, amit korábban elképzelhetetlennek tartottak. Ezeknek a Foo Fightereknek megvolt az a képessége, hogy összezavarják a radarokat, így a szövetséges pilótáknak meg kellett szakítaniuk bevetéseiket. Miután a bombázók eltávolodtak, a "színesen világító golyók" szintén eltûntek. Ezek az események jól dokumentáltak, néhány fénykép pedig még ma is létezik.
A következõ szövegek Al Pinto "Idegen vagy emberkéz alkotta UFO-k" címû cikkébõl származnak. Ezek a jármûvek talán egy titkos kormánytervezet részei. Ezt sok, a második világháború idejébõl származó bizonyíték is alátámasztja. Marshall Yarrow cikke, aki akkor a Reuters tudósítója volt a felszabadított Párizsban található szövetséges fõhadiszálláson, 1944. december 13-án jelent meg: "A németek elõállítottak egy titkos fegyvert a karácsonyi szezonra. Az új találmány nyilvánvalóan légvédelmi eszköz, kinézete pedig karácsonyfadíszre emlékeztet. Többször látták õket Németország egén magukban vagy kötelékben repülni. Ezüst színûek és áttetszõnek tûnnek."
Egy másik cikk, amely szintén a németek titkos repülõgépeivel foglalkozott, a New York Herald Tribune-ben jelent meg 1945. január 2-án: "Úgy látszik, a nácik valami újat dobtak fel Németország éjszakai egére". Ez nem más, mint a különös, rejtélyes 'Foo Fighterek', amelyek a Németország feletti éjszakai bevetéseken repülõ szövetséges repülõgépek körül röpdösnek. A pilóták több, mint egy hónapja találkoznak ezzel a baljós fegyverrel éjszakai repüléseik során. Senki nem tudja, valójában mi is ez a fegyver. A tûzgolyók hirtelen tûnnek fel, majd kilométereken át kísérik a repülõgépeket. Úgy tûnik, a földrõl irányítják õket rádión keresztül..."
eggyáltalán nem zárható ki semmi ezzel kapcsoltba...
Attól mert valamiről nem tudunk az nem jelenti azt hogy az nem létezik...
első és legfontosabb szabály főleg ha egy olyan dologról beszélünk amin aztán az usa és SZU féle nagyhatalmak osztoztak és milliárdoakt és megannyi külön ügyosztályt és abszurd eseteket hoztak létre ezekkel kapcsolatba.
Eleve a rakéta programjaikat is német náci tudósóknak köszönhetik akiknek a háború után elfelejtették bűneiket kaptak új személyazonosságot és szépen úgy el lett titkolva h valószinűleg mai napig nem derült ki ezek nagyrészének a valós személyazonossága..
ilyen nagyhatlamtól aztán tényleg a "reális" képet kaptok ezekről...
Nem gyártott de sorozatgyártáshoz közel volt és sokak szerint pont ezért úgy számolt h nem baj ha bizonyos stratégiai hatalmas hibákat elkövet mert majd ezekkel a csodafegyverekkel megnyerheti a háborút.
Egyébként nem a németek álltak elő először ezzel hanem már a 20-a vagy 30-as évek elején volt egy ilyen kész jármű ami repült is bár még nagyon alacsonyan és nagyon kezdetleges volt de ezt a tervrajzot találták meg a németek és ebből kezdték el a sajátjukat fejleszteni.
Skoda gyárban volt amúgy a titkos üzem kialakítva ahol tervezték volna sorozatgyártásba.
Különben az antarktiszi mizéria sem hüyleség ugyanis Byrd admirális hivatalos vallomásában mondja azokat amiket mond és haláláig fentartja és biztos a náci bázis létezésében a déli sarkon és az is tény h nagyon sok szállítmány tartott arra felé pl tegeralatjárókon 43-ig amíg nem kerültek az atlanti térna radar miatt hátárnyba a németek addig foylamatosan indultak oda küldetések és ugye erről a szövetségeseknek fogalmuk sem lehetett h mennyi és mit szálítottak oda amíg feltétlen urai voltak a németek a tengeralatjáró harcoknak és a tenger azon részének lényegébe.
És byrd admirális meg megfutamodott a semmitől és közben meg is őrült volna?
egy felfedező expedición ahova egy teljes hadiflotta indult?
Ez fentartásokakl kell kezelni de azt is amit egyébként hivatalosan tudunk mert a történelem könyveket is sokszor hamisították illetve mindig a győztesek írják azt és csak azt amit ők is szeretnének bele vésni.
Na akkor valaki írja le nekem, hogy hogy tudott egy csészealj vízszintesen repülni szárnyak nélkül. Mert az aerodinamikával mégcsak köszönőviszonyban sincs.
Szerintem a Horten Ho-229-re hitték azt, hogy UFO
Úgy bármit fel lehet emelni, hogy teszel egy sugárhajtóművet az aljára, ami tolja felfelé...Repülni viszont már nem lehet vele. Én is foghatnék most egy vastömeget, amire szerelnék egy nagy hajtóművet, aztán tudnék vele lebegni...
Am akkor még a sugárhajtómű is gyerekcipőben járt, nemhogy antigravitációs, LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!