Szerintetek Hitler, Eva Braun és Blondie szelleme látható a képen?
Figyelt kérdés
Egy dokumentumfilmet néztem és ezt vettem észre. Ez a kép onnan van. Nem photoshop-os. Csak a paint-el világosítottam rajta. Ez a kép a háború után készült néhány évvel.2011. okt. 18. 03:01
2/22 anonim válasza:
Áh dehogy. Hitler szelleme nem is lehetne, mivel ő köztudottan még mindig életben van és a hold sötét oldalán döglődik a többi nácival együtt (ahogy 404 is megmondta!), várva arra, hogy visszatérhessenek és leigázhassák a világot. Ennyit igazán tudhatnál :D
3/22 anonim válasza:
Hitler ma is él, még le is fényképezték egy német sörözőben ! [link] 404 is tőle kapja az infókat.
4/22 anonim válasza:
megdugnám őket, főleg akkor ha kivégzik Orbánt!
5/22 anonim válasza:
Ja és még pár dolog:
1. ne használj VLC playert, mert nem a legjobb.
2. a fotón (videón) csupán szemcsék vannak, amiket te szellemnek vélsz.
3. Hitler nem halt mg 45-ben
6/22 anonim válasza:
muszály volt? -.-''
látszik hogy csak összevágtad a képet.
-.-'' fikázás helyet inkább idézél persze nem ugy hogy elkezdet idézni majd mondod 1 perc mulva nah nem is történt semmi = hülyeség -.-''
hihetetlen , imádom az ilyen embereket -.-''
8/22 anonim válasza:
"a hold sötét oldalán"
Az melyik? :DDD
9/22 anonim válasza:
Dark of the moon, Hitler jön egy transformers sereggel és bosszútot állik
10/22 anonim válasza:
az nem az amelyik oda vannak rakva a képek hanrm az amelyik az ajtònâl van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!