Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Figyelt kérdés

A Naptár eddig van megírva.

De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.

Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)

Véleményeket kérek nem oltásokat.

2012. febr. 21. 19:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 A kérdező kommentje:
Ezek olyan dolgok amiket még nem érthetünk meg:)
2012. febr. 22. 15:43
 52/114 kris.king ***** válasza:
Mégis sok dolog van róla a neten. És úgy tudom könyvet is írtak róla. De ez érdekes a szellemeket se ismerhetjük még nem jártunk a világukban. Állítólag a mágikus spirituális dolgokat is elvesztettük, ellopták tőlünk mégis mennyi ilyen könyv oldal van. Földönkívüliekkel se találkoztunk és a NASA is eltitkolja megse történt találkozásokat mégis mennyi mindent lehet tudni az idegenekről. Hülyeség ez az egész.
2012. febr. 22. 15:48
 53/114 A kérdező kommentje:
Egyébként jól eltértünk a témától.Ha van gondolatod amit megosztanál akkor nyiss 1 új topicot vagy privátban.
2012. febr. 22. 16:11
 54/114 anonim ***** válasza:
81%

Veled szerintem fölösleges bármit is megosztani... :)

értelmes dolgot úgysem vagy képes feldolgozni. Akkor meg minek?

Rettegj tovább (vagy örülj neki, bánomisén) a világvégétől, várd az UFÓidat, és lehetőleg ne szaporodj.

2012. febr. 22. 16:20
 55/114 A kérdező kommentje:
Megint negatív energiákat termelsz.Már megtanultam hogy csak szánjam azokat az embereket akik olyanok mint te.Hogy mi az értelmes nem te fogod eldönteni mert te már csak a fizikai síkban élsz és elfelejtetted hogy ez csak egy test.
2012. febr. 22. 16:24
 56/114 anonim ***** válasza:
2012 vélemény esetleg?
2012. febr. 22. 16:32
 57/114 kris.king ***** válasza:
Még mindig nincs olyan hogy negatív energia.
2012. febr. 22. 16:52
 58/114 Mirk ***** válasza:

Én nyitott vagyok bármilyen újdonságra amennyiben a létezése bizonyítást nyer az emberek számára.

Addig amíg nem bizonyítják a harmadik szem, a negatív energia, a fekete kormány, a szürkék meg a többi (számomra) zagyvaság létét addig ez nekem fantáziálás.

Azon a napon amikor világosan ki lehet majd mutatni mindenki harmadik szemét és mindenki használni fogja akkor 100%-osan hinni fogok benne.

Azon a napon amikor lejönnek a reptoidok és közlik, hogy az emberi fajt ők tenyésztették ki, hinni fogok nekik és nektek is.

Amíg nincsenek bizonyítva a szavaitok addig nem tényeket közöltök, hanem véleményeket. Mi elfogadjuk a véleményeteket, de ti is fogadjátok el, hogy az csak vélemény, nem tény.

Tény = bizonyított, mérhető, világos adat.

Kedves kérdező amiket te írtál annak az egyik felét senki sem érti a másik feléről meg senki sem hallott még, de az egész elég meredek és valószínűtlen.

2012. febr. 22. 21:00
 59/114 A kérdező kommentje:

Kedves Mirk!

Ez itt a baj.(hiszem ha látom)

Spirituális képességeid akkor aktiválódnak amikor hiszel és elfogadod hogy nem csak a fizikai sík létezik.

2012. febr. 22. 21:14
 60/114 Mirk ***** válasza:
Ha a hit előbbre valóbb lenne az emberiség számára, mint a tudás, te nem neteznél ma ott.
2012. febr. 22. 21:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!