Igaz lehet a 2012 es feltevés?
A Naptár eddig van megírva.
De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.
Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)
Véleményeket kérek nem oltásokat.
Veled szerintem fölösleges bármit is megosztani... :)
értelmes dolgot úgysem vagy képes feldolgozni. Akkor meg minek?
Rettegj tovább (vagy örülj neki, bánomisén) a világvégétől, várd az UFÓidat, és lehetőleg ne szaporodj.
Én nyitott vagyok bármilyen újdonságra amennyiben a létezése bizonyítást nyer az emberek számára.
Addig amíg nem bizonyítják a harmadik szem, a negatív energia, a fekete kormány, a szürkék meg a többi (számomra) zagyvaság létét addig ez nekem fantáziálás.
Azon a napon amikor világosan ki lehet majd mutatni mindenki harmadik szemét és mindenki használni fogja akkor 100%-osan hinni fogok benne.
Azon a napon amikor lejönnek a reptoidok és közlik, hogy az emberi fajt ők tenyésztették ki, hinni fogok nekik és nektek is.
Amíg nincsenek bizonyítva a szavaitok addig nem tényeket közöltök, hanem véleményeket. Mi elfogadjuk a véleményeteket, de ti is fogadjátok el, hogy az csak vélemény, nem tény.
Tény = bizonyított, mérhető, világos adat.
Kedves kérdező amiket te írtál annak az egyik felét senki sem érti a másik feléről meg senki sem hallott még, de az egész elég meredek és valószínűtlen.
Kedves Mirk!
Ez itt a baj.(hiszem ha látom)
Spirituális képességeid akkor aktiválódnak amikor hiszel és elfogadod hogy nem csak a fizikai sík létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!