Igaz lehet a 2012 es feltevés?
A Naptár eddig van megírva.
De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.
Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)
Véleményeket kérek nem oltásokat.
kris.king
Sajnállak téged eltévedt lélek.
Igen eldobhatjuk majd.A tér és idő megtörhető de sok ember csak a 2 szemének hisz és nem 3. szemnek.Mert elfelejtettétek használni.És igen az agyam ellesz dobva halálom után mert mindent a lélek hordoz.
,,Sajnállak téged eltévedt lélek.
Igen eldobhatjuk majd.A tér és idő megtörhető de sok ember csak a 2 szemének hisz és nem 3. szemnek.Mert elfelejtettétek használni.És igen az agyam ellesz dobva halálom után mert mindent a lélek hordoz."
1. Nem tévedtem el még mindig a földön állok. Te élsz mesevilágban. Javaslom kevesebbet drogozz vagy nőj fel.
2.A fizikusok tudósok akikből sajnos egyre kevesebb van már sok mindent bizonyítottak cáfoltak meg. A tudomány szilárd lábakon áll. Az ezotériának ellenben semmi értelme. Még semmit sem sikerült bizonyítania. A 3. szemet sem.
,,Én sehol nem említettem hogy te hülyébb lennél.A lelkedet húzták le a démonok alacsonyabb tudatszintre.Valószínű te is egy ide reinkarnálódott szürke vagy de talán egyszer kitalálsz a szürkék csapdájából.Betegségek a betegségek ki sem alakulnának ha nem lenne a fekete kormány aki előidézi:gyorsételek,háborúk,kizsákmányolás és ezeken csak a fény tud segíteni.Sajnos nehéz neked pozitív energiákat sugározni ha te félsz tőle.De a fénymunkások azért próbálnak neked segíteni."
1. Egy korábbi válaszolónak mondtad hogy alacsonyabb tudati szinten van arra mondtam.
2. Ha a démonok miatt nem képzelődök úgy mint te akkor hihetetlen hogy ezt mondom de: Köszönöm démonok hogy agyat adtatok nekem.
3. Nincs bizonyíték se a szürkék se a reinkarnáció létezésére. Ha mégis szürke lennék remélem a többi szürke elvisz innen mert már nem bírom a hülyéket.
4. Régen nem volt se kormány se gyorsétel mégis sok betegség volt pl. a pestis.
5. Az orvostudomány sok mindent tud már gyógyítani. Miért?
Mert nem fénnyel akarnak gyógyítani hanem az agyukat használva keresik a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!