Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Figyelt kérdés

A Naptár eddig van megírva.

De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.

Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)

Véleményeket kérek nem oltásokat.

2012. febr. 21. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 A kérdező kommentje:
Ez csak egyetlen életünk.Az ember lelke reinkarnálódik.Persze most elkezdhetsz engem oltogani.Ezzel is csak rossz energiákat teremtesz amivel az emberiség magát fogja elpusztítani.De akkor majd reinkarnálódunk 1 másik bolygóra.Remélem addigra a te lelked is sokat tanul.
2012. febr. 22. 14:17
 22/114 kris.king ***** válasza:
91%
Mi az hogy a fizikát eldobhatjuk a süllyesztőbe? A te agyadat kéne oda dobni úgyse jó semmire.
2012. febr. 22. 14:33
 23/114 A kérdező kommentje:

kris.king

Sajnállak téged eltévedt lélek.

Igen eldobhatjuk majd.A tér és idő megtörhető de sok ember csak a 2 szemének hisz és nem 3. szemnek.Mert elfelejtettétek használni.És igen az agyam ellesz dobva halálom után mert mindent a lélek hordoz.

2012. febr. 22. 14:35
 24/114 kris.king ***** válasza:
83%
Még mondod a sok hülyeséget és a másikat hülyézed le. Az ezósok tényleg így gondolkoznak? A fizika kémia hülyeség, a jóslás mágia bevonzás belső föld földanya badacsonyi görényember viszont létezik és aki mást mond hülye. És sajnos egyre több az ilyen hülye egyre kevesebb a tudós és orvos mert a kémia és a fizika hülyeség. Nem a negatív energiák miatt fog az emberiség kipusztulni hanem azért mert elhülyülünk. Nem tudjuk majd gyógyítani a betegségeket stb. Majd akkor sugározz pozitív energiákat hogy meg mentsd a Földet. De nemsokára te és a többi barom állat is meglátja hogy semmi nem lesz.
2012. febr. 22. 14:40
 25/114 anonim ***** válasza:
88%
Melyik bolygón fogsz újra éleden, mert nem szeretnék veled újra egy bolygón lenni. Előre és köszönöm.
2012. febr. 22. 14:42
 26/114 A kérdező kommentje:
Én sehol nem említettem hogy te hülyébb lennél.A lelkedet húzták le a démonok alacsonyabb tudatszintre.Valószínű te is egy ide reinkarnálódott szürke vagy de talán egyszer kitalálsz a szürkék csapdájából.Betegségek a betegségek ki sem alakulnának ha nem lenne a fekete kormány aki előidézi:gyorsételek,háborúk,kizsákmányolás és ezeken csak a fény tud segíteni.Sajnos nehéz neked pozitív energiákat sugározni ha te félsz tőle.De a fénymunkások azért próbálnak neked segíteni.
2012. febr. 22. 14:44
 27/114 kris.king ***** válasza:
81%

,,Sajnállak téged eltévedt lélek.

Igen eldobhatjuk majd.A tér és idő megtörhető de sok ember csak a 2 szemének hisz és nem 3. szemnek.Mert elfelejtettétek használni.És igen az agyam ellesz dobva halálom után mert mindent a lélek hordoz."

1. Nem tévedtem el még mindig a földön állok. Te élsz mesevilágban. Javaslom kevesebbet drogozz vagy nőj fel.

2.A fizikusok tudósok akikből sajnos egyre kevesebb van már sok mindent bizonyítottak cáfoltak meg. A tudomány szilárd lábakon áll. Az ezotériának ellenben semmi értelme. Még semmit sem sikerült bizonyítania. A 3. szemet sem.

2012. febr. 22. 14:45
 28/114 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem tud bizonyítani amíg te és társaid ennyi negatív energiát teremtenek.A földönkívüliek tanításait a középkorban módosították vagy törölték.
2012. febr. 22. 14:47
 29/114 A kérdező kommentje:
Igazából mindent sikerült bizonyítanunk persze a kis tudatszintű lélek nem érti meg mert nem látja az összefüggéseket és nem nyílt meg a 3. szeme.Talán kell még pár élet de remélem nektek is sikerülni fog.
2012. febr. 22. 14:50
 30/114 kris.king ***** válasza:

,,Én sehol nem említettem hogy te hülyébb lennél.A lelkedet húzták le a démonok alacsonyabb tudatszintre.Valószínű te is egy ide reinkarnálódott szürke vagy de talán egyszer kitalálsz a szürkék csapdájából.Betegségek a betegségek ki sem alakulnának ha nem lenne a fekete kormány aki előidézi:gyorsételek,háborúk,kizsákmányolás és ezeken csak a fény tud segíteni.Sajnos nehéz neked pozitív energiákat sugározni ha te félsz tőle.De a fénymunkások azért próbálnak neked segíteni."

1. Egy korábbi válaszolónak mondtad hogy alacsonyabb tudati szinten van arra mondtam.

2. Ha a démonok miatt nem képzelődök úgy mint te akkor hihetetlen hogy ezt mondom de: Köszönöm démonok hogy agyat adtatok nekem.

3. Nincs bizonyíték se a szürkék se a reinkarnáció létezésére. Ha mégis szürke lennék remélem a többi szürke elvisz innen mert már nem bírom a hülyéket.

4. Régen nem volt se kormány se gyorsétel mégis sok betegség volt pl. a pestis.

5. Az orvostudomány sok mindent tud már gyógyítani. Miért?

Mert nem fénnyel akarnak gyógyítani hanem az agyukat használva keresik a megoldást.

2012. febr. 22. 14:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!