Most találtam rá a neten, még nem volt időm átolvasni. A lényeg, hogy nem decemberben hanem már novemberben lesz itt földönkívüli invázió, azt hogy kik azt nem tudom, sem hogy miért ? Elolvasnátok, minden elfogúltság nélkül és elmondanátok mi lesz ? És mit tudtok ?
Tanulj fizikát, és egyéb tudományokat, drága kérdező, és nem nyelsz be ilyen esetlenségeket, mint kacsa a nokedlit.
Szerinted, ha a földönkívüliek meg akarnának szállni minket, honnan a jó édes bús fenéből tudnánk mi arról? :)
2012. febr. 13. 16:56
5/29 anonim válasza:
Ez az egyik,a másik meg az,hogy honnan a francból tudnák ők,hogy mikor lesz november,meg úgy egyáltalán,honnan a csudából tudnák,hogy mi hogyan számoljuk az időt(vagy épp azt,hogy egyáltalán számoljuk,hogy van olyanunk,hogy idő)? Hm?
2012. febr. 13. 17:06
6/29 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy az anunnakik jönnek, akik minket alkottak, mert veszélyben van a Föld, és azért jönnek, hogy begyűjtsenek egy egészséges férfi, és egy női példányt, hogy majd mikor elérkezik az idő, a kihalt Földet ismét benépesítsék velünk.
Persze ez csak az egyik verzió, de ebben azt írták, hogy december 21-én ér ide a három űrhajó, van még ezer más változat és ijesztgetés erre az évre.
2012. febr. 13. 17:10
7/29 A kérdező kommentje:
Butcher már több fizikát és tudományt tanultam mint te valaha is fogsz. Onnan lehet tudni, pl hogy a maják leírták, akik tartották a kapcsolatot Isteneikkel(Reptoidok) és elmondták, hogy korszakváltás lesz, ezen túl több kontakt személy is elmondta, akik más fajokkal vagy szabotás Reptoidoktól tudtak hírt róla.
2012. febr. 13. 17:38
8/29 anonim válasza:
Hát az lesz hogy, novemberbe ide érnek azok az űrhajok aztán mgkezdődik a világok harca mindeb nap meghal kb 50 millió ember és december 21.én kerül sor az utolsora a főldőn aki te leszel!
2012. febr. 13. 18:10
9/29 anonim válasza:
Nah és ki veszi fel a kapcsolatot azokkal az áruló reptoidokkal? csak azt ne mond hogy 404
2012. febr. 13. 18:11
10/29 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül sok kontakt személy van, de pl 404-es egy ideális alany ehhez. Mert pl, megvan az egisztenciája, nem fog tarhálni gazdagságot a földönkívüliektől. Magányos, így nem fogja lekötni a sexualitás és a társkeresés és nincsen társa aki elvenné a kedvét vagy lefoglalná őt. Nem olvas ilyen irányú irodalmat, azaz nem fogja tudni beazonosítani azokat akik látogatják őt. Érdekli ez a dolog, így mindent megkérdez, valamit fog kapni választ még ha mint elmondta nem is érti. Nem ért a tudományokhoz, így nem kell megosztani vele technikai dolgokat és nem lesz igénye megérteni sem, mint ahogyan elmondta. Továbbá és ezt ne vegyék sértésnek, nincsenek intellektuális igényei sem, így mindent be lehet adni neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!