UFO invázió lesz 2012 novemberben?
Most találtam rá a neten, még nem volt időm átolvasni. A lényeg, hogy nem decemberben hanem már novemberben lesz itt földönkívüli invázió, azt hogy kik azt nem tudom, sem hogy miért ? Elolvasnátok, minden elfogúltság nélkül és elmondanátok mi lesz ? És mit tudtok ?
Á-á, tiltakozom a november ellen, a huszadik születésnapomat nem zavarhatja meg semmi, szóval mondjátok meg a földönkívüli haveroknak, hogy nyugodtan jöjjenek csak decemberben, akkor legalább együtt karácsonyozhatunk és hátha kapok valami ultrakirály földönkívüli ajándékot is. Remélem valami olyan szerkezet lesz, amivel bármit át tudok élni úgy, mintha a valóságban történne, például lehessen csatlakoztatni különböző játékokhoz, codhoz, wowhoz stb... Majd ezt kérem a kis szürke lényektől, jó?
A szülinapomon pedig csak a szűk családi kör vehet részt, szal nem kell a felhajtás. :/ November kizárva. Veszitek az adást? Vétel, vétel. Halljátok? Jah és elromlott az inter dimenzionális adóvevőm, hozzatok másikat, ebből kimerült a plazmatöltet. No pacsi.
Amúgy tegnap fogtam a ház mögött egy gyíkot a bozótban és azt mondta, hogy ha nem engedem el, elárasztja a lakásomat a többi mini-reptoid haverjával és ilyen gyík váladék szerű gennyben fogják megmosni a fogaimat. :/
Na de komolyan: Úgy megnézném a hülye pofátokat, amikor nem lesz semmi novemberben, decemberben meg nem lesz lófasz sem az elkövetkezendő években. Na akkor majd kezdhetjük a "kis is a hülye" féle játékot. ;)
Én Biztos vagyok benne hogy léteznek idegenek.
De még ha invázióra is készülnek arról te biztos nem fogsz tudni előre.
Ez a kormány által szabályzott média felfújt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!