Igaz lehet a 2012 es feltevés?
A Naptár eddig van megírva.
De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.
Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)
Véleményeket kérek nem oltásokat.
Olyan nincs hogy Mindenható.Ez nem 1 személy.Hanem az energia amiből minden összetevődik.Mi az hogy a Matek miatt kicsi?Te lehet hogy azt nevezed ezotériának hogy betelefonálsz a Zeusz Jóshoz.De idegenek igenis vannak.Majd meglátod ha eljönnek.Sajnos a jók nem tudnak amíg ti az ő szeretet üzeneteikre utálattal, szkeptikussággal reagáltok.Én fogjam vissza magam?Teljesen nyugodtan ülök és írom ezt nem sértek meg senkit csak az elmondom mi a baj.
És mi lenne ha nem szeretet üzeneted küldenének hanem rádió hullámokkal meg nem tom mikkel?
A Föld Anya hívjuk Föld lelkének.Mert amíg az ember a technológiát arra használja hogy egymást és a Földet gyilkolja neki természeti katasztrófákkal kell helyretenni a negatív energiákat.A háborúk helyett igen arra kéne költenünk hogy senkinek ne kelljen nélkülöznie.De a Föld mágneses terét a Fekete kormány atombombák robbantgatásával zavarja meg így nem tud átmenni az átalakuláson.
A Föld egy bolygó. Kőből, különféle fémekből és még sok másból áll nincs lelke.
Negatív energia még mindig nincs. És ha mégis van akkor a természeti katasztrófák amikbe sok ember belehal nem hogy csökkentenék de még növelnék is.
Egyébként mit gondolsz szerinted a Föld szándékosan okoz természeti katasztrófákat?
Ha igen akkor sajnálom de bolond vagy.
De ez mégis miféle érzékszerv?
Állítólag a gyerekeknek nyitva van mégse lehet látni. Nem tudom megérinteni nem tudom kinyomni. Nem is érzem hogy ott lenne. Elég vacak érzékszerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!