Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Figyelt kérdés

A Naptár eddig van megírva.

De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.

Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)

Véleményeket kérek nem oltásokat.

2012. febr. 21. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 A kérdező kommentje:
A Föld Anya hívjuk Föld lelkének.Mert amíg az ember a technológiát arra használja hogy egymást és a Földet gyilkolja neki természeti katasztrófákkal kell helyretenni a negatív energiákat.A háborúk helyett igen arra kéne költenünk hogy senkinek ne kelljen nélkülöznie.De a Föld mágneses terét a Fekete kormány atombombák robbantgatásával zavarja meg így nem tud átmenni az átalakuláson.
2012. febr. 22. 15:17
 42/114 kris.king ***** válasza:

Olyan nincs hogy Mindenható.Ez nem 1 személy.Hanem az energia amiből minden összetevődik.Mi az hogy a Matek miatt kicsi?Te lehet hogy azt nevezed ezotériának hogy betelefonálsz a Zeusz Jóshoz.De idegenek igenis vannak.Majd meglátod ha eljönnek.Sajnos a jók nem tudnak amíg ti az ő szeretet üzeneteikre utálattal, szkeptikussággal reagáltok.Én fogjam vissza magam?Teljesen nyugodtan ülök és írom ezt nem sértek meg senkit csak az elmondom mi a baj.

És mi lenne ha nem szeretet üzeneted küldenének hanem rádió hullámokkal meg nem tom mikkel?

2012. febr. 22. 15:19
 43/114 A kérdező kommentje:
Talán próbálnak azzal is csak a Fekete Kormány eltitkolja.
2012. febr. 22. 15:20
 44/114 kris.king ***** válasza:

A Föld Anya hívjuk Föld lelkének.Mert amíg az ember a technológiát arra használja hogy egymást és a Földet gyilkolja neki természeti katasztrófákkal kell helyretenni a negatív energiákat.A háborúk helyett igen arra kéne költenünk hogy senkinek ne kelljen nélkülöznie.De a Föld mágneses terét a Fekete kormány atombombák robbantgatásával zavarja meg így nem tud átmenni az átalakuláson.

A Föld egy bolygó. Kőből, különféle fémekből és még sok másból áll nincs lelke.

Negatív energia még mindig nincs. És ha mégis van akkor a természeti katasztrófák amikbe sok ember belehal nem hogy csökkentenék de még növelnék is.

Egyébként mit gondolsz szerinted a Föld szándékosan okoz természeti katasztrófákat?

Ha igen akkor sajnálom de bolond vagy.

2012. febr. 22. 15:23
 45/114 A kérdező kommentje:
Én erről nem kezdek el vitázni veled mert mindenki higgyen amit akar.De majd egyszer kiderül kinek van igaza ezért nincs is most ennek semmi értelme mert lehet van lehet nincs egyiket sem tudhatjuk biztosan.Egyszer biztos kiderül, nemde?:)
2012. febr. 22. 15:26
 46/114 kris.king ***** válasza:
Persze a kormány mindent titkol. Mégis az átlag ember is megnézheti miket titkolnak ha utána néz a neten. A NASA embert juttatott a Holdra vagyis nem hülyék dolgoznak ott akkor hogy szivárog ki minden információ? Az ilyen összeesküvés elméletek nevetségesek.
2012. febr. 22. 15:26
 47/114 kris.king ***** válasza:
Igaz majd 2012 decemberben amikor semmi sem fog történni majd kiderül az igazság. Vagy várjunk mégse. Akkor majd az lesz a téma hogy a Föld elpusztult és az idegenek űrhajóján vagyunk mátrixban. És aki nem hiszi az vak és ki kell nyitnia a 3. szemét.
2012. febr. 22. 15:29
 48/114 A kérdező kommentje:
Jah és itt 1 kis olvasnivaló: [link]
2012. febr. 22. 15:35
 49/114 kris.king ***** válasza:
Én már sok dolgot fejeltem le még sem éreztem úgy soha mintha megvakultam volna.
2012. febr. 22. 15:37
 50/114 kris.king ***** válasza:

De ez mégis miféle érzékszerv?

Állítólag a gyerekeknek nyitva van mégse lehet látni. Nem tudom megérinteni nem tudom kinyomni. Nem is érzem hogy ott lenne. Elég vacak érzékszerv.

2012. febr. 22. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!