Igaz lehet a 2012 es feltevés?
A Naptár eddig van megírva.
De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.
Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)
Véleményeket kérek nem oltásokat.
,,.Elvakított emberek voltak.Az ottani papok és királyok találták ki hogy Jézus isten fia és a kereszténységet kell követned vagy pokolra jutsz."
Az amerikai benszülöttek is sok dolgot a vallásra alapoztak csak ők a saját vallásukra így ők is tévedhetnek.
,,Biztos vannak közöttük is olyanok akik hisznek és nem.Igazából ha nincs az az energia amit a Földön Istennek hívunk mégis hogy alakultunk volna ki?Én abban hiszek hogy minden mindennel kapcsolatban áll ezért érzünk meg egymással kapcsolatban dolgokat és sorolhatnám."
Az lehet hogy a földönkívülieknek is van vallásuk. A világ keletkezése rejtély de vannak elméletek. Mint az ősrobbanás vagy hogy korábban két dimenzió ütközött így alakult ki a világ majd később lesz újabb ütközés és van sok más elmélet.
erzsike jutott eszembe rolad, kedves kerdezo!
Nem lesz világvége ennyi:)) L O O S E R
egyébként 57 válasz nem semmi!!!
Én említettem világvégét egy szóval is? Idézlek.
"LOOSER"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!