Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Igaz lehet a 2012 es feltevés?

Figyelt kérdés

A Naptár eddig van megírva.

De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.

Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)

Véleményeket kérek nem oltásokat.

2012. febr. 21. 19:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 A kérdező kommentje:
Biztos vannak közöttük is olyanok akik hisznek és nem.Igazából ha nincs az az energia amit a Földön Istennek hívunk mégis hogy alakultunk volna ki?Én abban hiszek hogy minden mindennel kapcsolatban áll ezért érzünk meg egymással kapcsolatban dolgokat és sorolhatnám.
2012. febr. 23. 16:17
 92/114 kris.king ***** válasza:

,,.Elvakított emberek voltak.Az ottani papok és királyok találták ki hogy Jézus isten fia és a kereszténységet kell követned vagy pokolra jutsz."

Az amerikai benszülöttek is sok dolgot a vallásra alapoztak csak ők a saját vallásukra így ők is tévedhetnek.

2012. febr. 23. 16:17
 93/114 kris.king ***** válasza:

,,Biztos vannak közöttük is olyanok akik hisznek és nem.Igazából ha nincs az az energia amit a Földön Istennek hívunk mégis hogy alakultunk volna ki?Én abban hiszek hogy minden mindennel kapcsolatban áll ezért érzünk meg egymással kapcsolatban dolgokat és sorolhatnám."

Az lehet hogy a földönkívülieknek is van vallásuk. A világ keletkezése rejtély de vannak elméletek. Mint az ősrobbanás vagy hogy korábban két dimenzió ütközött így alakult ki a világ majd később lesz újabb ütközés és van sok más elmélet.

2012. febr. 23. 16:21
 94/114 A kérdező kommentje:
Egyszer majd megtudjuk.Azért ha te kilépsz a testedről halálod után jussak eszedbe.:D
2012. febr. 23. 16:22
 95/114 anonim ***** válasza:

erzsike jutott eszembe rolad, kedves kerdezo!

http://www.youtube.com/watch?v=Egn7ElFedhA

2012. febr. 23. 17:25
 96/114 A kérdező kommentje:
Pedig én nem voltam ideges
2012. febr. 23. 18:14
 97/114 anonim válasza:

Nem lesz világvége ennyi:)) L O O S E R

egyébként 57 válasz nem semmi!!!

2012. febr. 25. 18:10
 98/114 A kérdező kommentje:

Én említettem világvégét egy szóval is? Idézlek.

"LOOSER"

2012. febr. 25. 18:50
 99/114 anonim válasza:
te kicsit tudatlan vagy. a világvčge a legokosabb emberek szerint 5 miliárd év múlva lesz mikor a nap kifogy a hidrogén-hčlium keverčkből čs nem lesz mit elégetni majd a tůlzott gravitŕciň miatt felrobban.azt a naptŕrat meg egy olyan visszamaradt nčp ěrta akik sajŕt magukat mčrgezték.ajŕnlančk egy fizika meg egy kčmia könyvet.čs ne nčzz olyan sok filmet.
2012. febr. 28. 18:46
 100/114 anonim ***** válasza:
aki nem hisz az ezo-ban,miaf.szomnak van itt? el kéne takarítani magatokat olyan környezetbe,ahol elviselik a bunkóságotokat.fizikával sem lehet válaszolni mindenre.mindig lesznek újabb-és újabb kérdések,és ti is ott lesztek 'tisztelt' kritizálók. most ez az egyensúly. de 2012re más lesz. béke,harmónia,biztonság,szeretet. jó lenne még mostanában ráhangolódni,míg túl késő nem lesz. Kedves kérdező még egy üzenetet is küldök ha nem gond,mert ezt nemkívánom megosztani a Fizi-miskákkal :)
2012. márc. 3. 23:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!