Igaz lehet a 2012 es feltevés?
A Naptár eddig van megírva.
De nincs szó világvégéről.DNS és gondolkodásmód váltás fog bekövetkezni.
Erre utal több videó a youtubon(gabonakörök és egyéb dolgok jelei)
Véleményeket kérek nem oltásokat.
Ez a rovat többet ér az összes humor rovatnál!
Ennyi ostobaságot 2012-ben hogyan lehet elhinni?
A naptár nem eddig van megírva.:)
"Most komolyan azoknak a majáknak a naptárjára alapozza mindenki a világvégét, akik azt hitték, hogy a Föld lapos, és hogy minden nap embereket kell áldozni a Napnak, hogy legközelebb is felkeljen?"
Ez volt számomra a leghasznosabb válasz.
Kérdező: Amit az első válaszodban leírtál azokat komolyan gondolod? Szóval te nem olyan vagy aki mindent elhisz a tudósbácsiknak, hanem a teljes ellentéte. Semmit sem hiszel el a tudósoknak, ellenben mindent elhiszel amit képtelenség bebizonyítani. Ennek mi értelme?
Húúúha...
Azért a "elhiszünk mindent a lefizetett tudósbácsiknak" és a "van agyam, tudok gondolkodni, látom az összefüggéseket" közt van pár lépték. Én az utóbbi vagyok, már csak azért is, mert sok gonosz tudományos dolgokat kipróbáltam, és a saját szememmel ellenőriztem le. Bár ez csak kémia meg matematika, sajna az időben még nem utaztunk.
Neked is elmondom, hogy amiben én (mi) hiszek, az egy jól összerakott, logikus, egymásból következő állításokon alapuló rendszer. Amiben te hiszel, az egy bizonyítatlan, meghatározatlan, logikátlan, légbőlkapott lutri. Egyáltalán tudod mit jelent az, hogy dimenzió? És hány éves vagy? 11?
Ajánlott irodalom:
Van egy rossz hírem a számodra. 2012 már bekövetkezett.
Történész ismerősom elmagyarázta, ha a maja, inka és egyéb más naptárakat rosszul konvertálták át a mienkéhez képest. 2012 már bekövetkezett. Állítólag 2012(-(10..50)) éve bekellet volna következni a jóslatnak.
Már csak a vagyon halmozás miatt tartják fent a mítosz.
Róberttől kaptam 1 normális levelet.Sajnos a többiek kommentjeiről nem nagyon mondható ez el(többnyire)
Idézem:
"Szia Kérdező!Én a tavalyi évben elég sokat kutattam ez után.A véleményem az, hogy maximálisan igazad van mindenben.Sajnos sokan, az-az túlsokan nem veszik tudomásul hogy a földanya igenis elrendez mindent úgy,ahogy kell;és semmisem véletlen.....Sokan csak a felszint látják mindenben.Amit látnak,az akkor úgy van.DE!Ha mögé látnának a dolgoknak(ezalatt értem a rossz cselekvéseket melyek negatív rezgéseket eredményeznek s eszt a földanya is érzi és ennek megfelelően cselekszik majd............véglegesen),ezt az emberek nem képesek belátni.A megjósolt 2012-es katasztrófa ami nemsokára elkövetkezik,okos emberek mondták......túl okos emberek.A mai ember azért nem hisz ebben,mert nem képes elismerni hogy igenis inteligens emberek voltak akik az ő korukban nagyon sokmindenhez értettek,fejlett technológia nélkül.Magyarul:A mai ember lenézi őket mert régen éltek,technika,internet és mobiltelefon nélkül.Nem a kort kell nézni hanem azt,hogy meglátták az összefüggéseket...meglátták hogy nem az ember az Úr a földön....meglátták hogy a földanya érez,érez mindent;s amikor már nem bírja elviselni az emberi gyarlóságot ami felhalmozódot e bolygón;cselekszik.............Üdv:Róbert"
Nos. Még ha 11 éves is lennék,az eddigi életeim során lehet többet tapasztaltam mint a te lelked.Persze hogy semmiben nem hisztek.Fizikai?Egyszer majd eldobhatjuk a süllyesztőbe."Véleményeket kérek nem oltásokat." Úgylátom sok ember agyáig nem jutott ez el.Persze amiket írtok valószínű hogy a negatív démonok már elragadtak titeket ezért vagytok ilyen alacsony lelki tudat szinten.Remélem egyszer visszataláltok a jó útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!