Miért nem voltak a holdon 69 óta? Valamit találtak? A mai technikával hetente mehetnének. De miért nem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 00:34
81/98 A kérdező kommentje:
Nem gugliztam,azér analfabéta nem vagyok kösz,8/
2012. febr. 22. 18:06
82/98 anonim válasza:
Szerintem ne itt próbáld ezt megtudni. Telefonálj be délelőtt a retek klubon a telejósdába és ott megmondják neked. Azoknak hinni fogsz, mert ők tudják a tutit.
83/98 A kérdező kommentje:
Nem hiszek ilyen telejósdás g.nyáknak,csak a pénzt szedik be,hülyítik azokat,akik haggyák,...
2012. febr. 22. 18:13
84/98 anonim válasza:
A válaszaidból, meg a kérdésedből pedig nagyon az jött le, hogy egy követ fújsz velük
85/98 A kérdező kommentje:
Mellesleg jól csinálják..
2012. febr. 22. 18:14
86/98 A kérdező kommentje:
ha szerinted igen,akkor küldj egy emelt díjas sms-t a 06 90...XD
2012. febr. 22. 18:15
87/98 nyikolaj84 válasza:
Hogy itt mennyi arctalan bunkó van.
88/98 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: állítólag azért nem mennek, mert drága egy ilyen projekt... de felröppentek olyan hírek is, hogy amikor megtörtént a Holdra szállás épületeket találtak ott, és ezért beijedtek. Így a közeljövőben nem utazunk oda, mert E.T. lehet ott lakik és figyel minket.
89/98 anonim válasza:
Ha beijedtek mér mentek vissza többször is? Szeretnek ijedezni? E.T. meg jóarc, tehát simán mehetünk hozzá
90/98 anonim válasza:
Légkör nélkül meg érdekes lehet egy építkezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!