Miért nem voltak a holdon 69 óta? Valamit találtak? A mai technikával hetente mehetnének. De miért nem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 00:34
21/98 anonim válasza:
Azért nem megyünk, mert vezetőink elpazarolják a holdutazáshoz szükséges pénzt értelmetlen háborúkra.
Többieknek: igaz, hogy drága a holdutazás, de jobban megéri mint ezek a háborúk.
22/98 anonim válasza:
A háborúnak mindíg van értelme, korlátot szab az értelmetlen túlnépesedésnek ! Nem tűnt fel, hogy európában sosincsen háború, csak a slepjéhez mennek ?!
23/98 anonim válasza:
Értelmetlen háború alatt az iraki és afganisztáni kalandot értem. Irakot is megtámadták, annak ellenére hogy nem tartott semmilyen WMD-t ill. nem is volt kapcsolatban az állítólagos 9/11 "merénylőkkel".
24/98 anonim válasza:
Csak tudod onnan tudják, hogy a föld darabjaiból van a hold, hogy a holdról hozott kőzetmintákat bevizsgálták. Egyáltalán nem teória. Hány éves vagy? 12?
25/98 A kérdező kommentje:
Egy pőicit eltértünk a a közel-kelet felé,de nem bajB)
Hány éves vagyok?20.Oké,hogy hoztak mintákat a holdról,és egyezések vannak a földi mintákkal,de ha már ugyis leszóltok,honnan tudjátok hogy nem azonos a többi bolygó anyagával,vagyis nem lehet ,hogy az egész mindenség8§ugyanazon anyagokból tevődik össze,csak van amiből egy helyen kevesebb van,míg máshol több,na, B/
2012. febr. 18. 20:59
26/98 A kérdező kommentje:
Bocs ,picit,elírtam na B(
2012. febr. 18. 21:13
27/98 anonim válasza:
Akkor írd le, hogy szerinted hogy keletkezett. Kisz*rta egy reptoid? Mi körül keringett, ha már a föld előtt létezett?
28/98 A kérdező kommentje:
Az eredeti kérdésem az volt,hogy miért hanyagolják a holdat,amikor a 70-es évek technikai szintjéhez képest a mai műszaki megoldások lehetővé tennék ,hogy akár hetente,de az túl sokba kerülne,legyen inkább havontaB),indulhatnának a holdra különféle gépek,telepek,ha már lehet a holdon telket venni...
2012. febr. 18. 21:28
29/98 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idődoki,nincs telefonfülkém,amiből megnéztem volna a bummot,elképzeléseim nekem is vannak,de mivel azokra nincs bizonyíték,nem mondok hülyeségeket
2012. febr. 18. 21:31
30/98 A kérdező kommentje:
Mi az a reptoid?Fejezzétek már be,naB)
2012. febr. 18. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!