Agykontrollos technikával ki lehet találni jelszavakat?
szerintem ki lehet ,de nem tudom hogyan.. még nem vagyok olyan jó agykontrollba, ez is csak úgy tűnik mintha üres szavakkal dobáloznák, holott tudom hogy az agykontroll egy létező dolog bárki számára, csak meg kell tanulnom hogyan kell használni..
tudja mindenki melyik videóra keresem a jelszót ,de vajon mi lehet az?
ha 404 levédte biztos azért tette hogy azok nézzék meg akik tudják a technikáját hogyan lehet megfejteni ,de hogyan kell?!.:( :)
Belefox őrűlni a 404.edbe, most már cseréljetek msn-t és menj hozzá, aztán a gyereket rólam nevezzétek el.....
Ha fiú találjatok valami szép nevet
Ha lány szászszorcsodás legyen, ha mondom.
:))))))
Jót mosolyogtam. :) Aranyos vagy.:)
404.. miért törölted le a videót? annyira nem vagyok most boldog, olyan vágyam volt iránta hogy megnézzem mint ahogy egy oroszlánnak antilopot enni:( ,és most elszaladt.:(
tegnap fennmaradtam 12ig ,hátha addig fenn lesz, de nem tudtam hogy hol a link.
Nem lehet. Figyelj, írd be a googlébe hogy password breaker,password hacker és amiket találsz progikat szedd le és próbáld feltőrni a videót.
Én nem buzdítalak erre, de inkább mint itt uncsizzál és várd a semmit. Hajrá ! Aztán mesélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!