Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Agykontrollos technikával ki...

Agykontrollos technikával ki lehet találni jelszavakat?

Figyelt kérdés

szerintem ki lehet ,de nem tudom hogyan.. még nem vagyok olyan jó agykontrollba, ez is csak úgy tűnik mintha üres szavakkal dobáloznák, holott tudom hogy az agykontroll egy létező dolog bárki számára, csak meg kell tanulnom hogyan kell használni..

tudja mindenki melyik videóra keresem a jelszót ,de vajon mi lehet az?

ha 404 levédte biztos azért tette hogy azok nézzék meg akik tudják a technikáját hogyan lehet megfejteni ,de hogyan kell?!.:( :)

2011. febr. 19. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Köszönjük 404! :D
2011. febr. 20. 08:57
 12/14 A kérdező kommentje:
szupperr. köszönöm 404!! köszi köszi:)
2011. febr. 20. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez ez egész jó. Nem gondoltam volna hogy ilyet is tudsz. Nem vagy te hülye.

Azt elhiszem hogy Bazi nagy az űr é most már tuti hogy vannak más lények is ekkora bazi űrbe kizárt hogy ne legyen. Tényleg végtelen én ezt nem bírom megérteni ezt a sok mennyiséget hogy mekkora!!! és ez csak a mi univerzumunk. De most mi megy ki az űrbe a gondolat és a test marad? És mi van ha közbe a tested elrabolják? :D

2011. febr. 20. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:
K.rva jó LOL
2011. febr. 20. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!