Ha minden este alvás előtt agykontrollos hanganyagokat indítok el és azt hallgatom alvás közben akkor segít hogy pozitívabban gondolkodjak vagy növeljem az önbizalmam?
Balogh Béla: Tudatalattid tízparancsolata c. cd-jét ajánlanám neked. Én sajna mindig belealszok a meditációkba, uh ezt is úgy hallgattam, hogy reggel felkelés után, ill, este elalváshoz :))
Nem tudom, hogy ettől-e, de nekem nagyon sokat változott pozitív irányba az életem.
Ez a hanganyag az élet MINDEN területét felöleli!
Ha bealszol is rajta, nem baj......a tudatalattidba eljut az üzenet...én még vezetés közben, vagy főzés, takarítás közben is volt, hogy ezt hallgattam, mert a tevékenység közben is az agy érti a háttérben lévő dolgokat, tehát nem kell erre rágörcsölni, vagy annyira tudatosan rá figyelni. Nincs ebben semmi kunszt. Amikor úgy érzed meghallgatnád szívesen v. nem zavar, ha megy, indítsd el és hallgasd.
Az agykontrollt most végeztem el, még hanganyagaim nincsenek, de biztosan találsz a neten ingyen letölthetőt valahol.
:))) Szívesen!
Nem muszáj rajta elaludni, sőt!!!:)
Én csak magamból kiindulva mondtam, hogy az sem baj, ha elalszol közben véletlenül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!