Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha minden este alvás előtt...

Ha minden este alvás előtt agykontrollos hanganyagokat indítok el és azt hallgatom alvás közben akkor segít hogy pozitívabban gondolkodjak vagy növeljem az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Ha igen, ajánlhatnátok ilyesmiket, nagyon megköszönném.
2011. ápr. 2. 21:29
 1/6 BlackSword ***** válasza:
20%
Nem... A pozitív gondolkodás valakiből vagy belülről árad, vagy teljesen felesleges trollkodni...
2011. ápr. 2. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne, és akarsz változtatni, akkor segíthet.
2011. ápr. 2. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Régen letöltöttem egy ilyen könyvet, és abba voltak hanganyagok, minden este kellett hallgatni fél éven keresztül és akkor elvileg segített volna, de akkor nem tartottam olyan fontosnak. Am köszönöm
2011. ápr. 2. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Balogh Béla: Tudatalattid tízparancsolata c. cd-jét ajánlanám neked. Én sajna mindig belealszok a meditációkba, uh ezt is úgy hallgattam, hogy reggel felkelés után, ill, este elalváshoz :))

Nem tudom, hogy ettől-e, de nekem nagyon sokat változott pozitív irányba az életem.

Ez a hanganyag az élet MINDEN területét felöleli!

Ha bealszol is rajta, nem baj......a tudatalattidba eljut az üzenet...én még vezetés közben, vagy főzés, takarítás közben is volt, hogy ezt hallgattam, mert a tevékenység közben is az agy érti a háttérben lévő dolgokat, tehát nem kell erre rágörcsölni, vagy annyira tudatosan rá figyelni. Nincs ebben semmi kunszt. Amikor úgy érzed meghallgatnád szívesen v. nem zavar, ha megy, indítsd el és hallgasd.

Az agykontrollt most végeztem el, még hanganyagaim nincsenek, de biztosan találsz a neten ingyen letölthetőt valahol.

2011. ápr. 2. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:
köszii, pont ez volt az amit néhány éve olvastam csak már nem emlékeztem rá :) mindenképp letöltöm. bár lehet, hogy nem tudok majd elaludni rajta, de akkor elalszok valami máson aztán meg a listán rajta lesznek ezek is és akkor közbe eljut a tudatalattimba :DD köszi szépen :))
2011. ápr. 2. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:

:))) Szívesen!

Nem muszáj rajta elaludni, sőt!!!:)

Én csak magamból kiindulva mondtam, hogy az sem baj, ha elalszol közben véletlenül :)

2011. ápr. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!