Az alvás közben lejátszott hanganyagok, pozitív megerősítések ugyanúgy hatnak a tudatalattira, mint éber állapotban / vagy esetleg még hatásosabbak?
Én még nem próbáltam, nincs tapasztalatom ilyenek terén, de állítólag hatásosak. Most még a villámolvasás jutott hirtelen eszembe, már annak nincs sok köze ehhez :)
Én azt mondom, próba szerencse, nincs veszteni valód :)
Szerintem igen hatnak.
En a Holosync-et hasznalom (www.centerpointe.com - nem reklamnak irtam ide) es a csavo azt mondja, hogy jobb ulve ebren, de ha reggel egy oraval elobb felebredunk es feltesszuk a hangokat es visszaalszunk, az sem baj. (Este nem szoktam, mert bealvas helyett felelenkit)
Igen.
közvetlenül az elalvás előtti időszakban hatásosabbak is.
Egyébként minden hangosan kimondott szó hat a tudatra, minnél többször ismételjük annál jobban.Sok ismétlés által mélyen elhisszük azt,amit mondtunk és akkor bekerül a tudatalattinkba.
Ha ez segített valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!