Miért nem voltak a holdon 69 óta? Valamit találtak? A mai technikával hetente mehetnének. De miért nem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 00:34
51/98 anonim válasza:
Én már bespanoltam. Megbeszéltem velük, hogy közvetlenül a világvége előtt jöjjenek majd értem. Nem baj, hogy ott nincs légkör és éjszaka -180 fok van, nappal meg +140. Eléldegélek én majd ott.
52/98 A kérdező kommentje:
Kösz a youtube linket,de az ókori űrlift azér kicsit túlzás,nameg baromság
2012. febr. 19. 22:19
53/98 A kérdező kommentje:
A dec.thlonban vannak meleg hálózsákok8D
2012. febr. 19. 22:20
54/98 anonim válasza:
És nappal mit csináljak a 140 fokban? Levegőt hogy vegyek, ha nincs? :D Hogy egyek? Mert kaja sem hinném, hogy sűrűn van ott. Tényleg az ott élő lények hogy élnek ilyen körülmények között? Vagy nekik nincs szükségük ezekre?
55/98 anonim válasza:
Plussz azt el is felejtettem, hogy most a Marsra akarnak menni. Mégegy indok, hogy miért nem mennek a holdra
56/98 A kérdező kommentje:
Van a földön is szélsőség bőven,de találtak mikroorganizmusokat jégben,sivatagokban,óceán mélyén,nemtom hány km-en geotermikus,forró környezetben,a kezdetleges élet szinte bárhol kibírja
2012. febr. 20. 00:39
57/98 A kérdező kommentje:
ott tuti megeszi őket vmiXD
2012. febr. 20. 00:41
58/98 A kérdező kommentje:
140 fok?napozzááá,vazze
2012. febr. 20. 00:41
59/98 anonim válasza:
okostojásoknak http://www.youtube.com/watch?v=AOadQQrKsys
60/98 anonim válasza:
Igen, a marson valószínű, hogy megeszik őket :) Ott olyan radioaktív sugárzás van, hogy egy ember még űrruhában is 10 perc alatt meghalna. De valószínű, hogy az Alienek azt is túlélik :D Ha léteznek Alienek, akkor biztos nem ebben a naprendszerben vannak.
utolsó:
A Fix tv mindig nagyon hihető forrás volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!