Miért nem voltak a holdon 69 óta? Valamit találtak? A mai technikával hetente mehetnének. De miért nem?
"A mai technikával hetente mehetnének."
Ezt a hülyeséget mégis honnan szedted? Tudod te egyáltalán, hogy mennyi mindennek kell teljesülnie ahhoz, hogy egy űrsikló felszállhasson? Mielőtt ilyeneket írkálsz legalább utána nézhetnél.
Szerintem azért mert fölösleges.
De a hold például tökéletes gyakorlótér lenne egy nagyobb ugráshoz. Gondolok itt arra hogy tesztelni lehetne olyan épületeket amit más bolygóra kívánnának felhúzni.
Amúgy az emberi kapzsiság mértéktelen. Itt ölik egymást a földön a nyersanyagokért földekért határvonalakért az emberek, mikor egy végtelen világűr vesz körül mindenkit teli ásványianyagokkal gázokkal értékes vegyületekkel. Sőt állítom egy csomó új anyag is van odakinn ami felfedezésre vár.
Én már abban is kételkedek néha hogy valóban 69 ben az amerikaiak jártak a holdon. Az amerikaiakon kívül senki nem járt hogy ezt megerősítse. Letisztázom. Nem a technológiában nem hiszek hanem az emberek kapzsiságában.
negyedáron ki lehetne hozni szerintem egy úrutazást de pénzmosásra használják ezt az ágat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!