Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért r le minden beszámoló...

Miért r le minden beszámoló amit itt olvashatunk humanoid idegeneket?

Figyelt kérdés

Hatalmas a világegyetem s furcsálom,mért humanoidok a létformák amik meglátogatnak minket, amikor ha a földi viszonyokat nézzük a rovarok vannak legnagyobb számban jelen kis bolygónkon.

Humanoid kinézet lenne a legmegfeleőbb fejlődés és technológia szempontjából?

2012. jan. 10. 12:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

ma 15:49

Ezek csak fikciók... Senki sem lehet benne biztos, hogy honnan is származunk valójában.

2012. jan. 11. 16:03
 22/33 anonim ***** válasza:

Viszont ez az "ezotéria-ufo észlelések" topic, nem a "természettudomány"!

Ezen kívül az előző válaszom a privát válaszom, és véleményem, az meg hadd legyen már az, amit jónak látok.

Hogy a kérdező ezt hova teszi, az már az ő egyéni döntése.

2012. jan. 11. 16:09
 23/33 anonim ***** válasza:

"Viszont ez az "ezotéria-ufo észlelések" topic, nem a "természettudomány"!"

Igen, és pont nem illik ide az UFO észlelések topic, mert az ezotéria az anyagi világon túli tudományt jelenti, és minden olyan dolgot amikre nincsen semmilyen bizonyíték. Ugyan azt hiszitek hogy az UFO-kra sincsenek, de az UFO, nem feltétlenül jelenti az idegen lényeket... bármi lehet UFO, ami száll és nem tudnak beazonosítani.

2012. jan. 11. 19:01
 24/33 anonim ***** válasza:

buszke 93!

Akkor tegyél panaszt az oldal üzemeltetőjénél, hogy rossz helyen van az ufo észlelések. És ne magyarázd félre, amiről beszélek. Ez pont olyan topic, ahol az ilyen elméleteknek is helye van, és nem csak a -jelenleg- "tudományos"-an elfogadott dolgoknak.

Szóval hiába kötekedsz, és törekszel rá, hogy tiéd legyen az utolsó szó, igazad akkor sem lesz, mert logikátlan dolgokat hordasz össze.

Egyébként meg a magyar nyelvben az "ufó" szinte teljes mértékben azonosult az idegenek űrhajóival, kb. 1000.000 emberből 1 nem szarja le, hogy eredetileg milyen angol szavak rövidítése volt.

2012. jan. 11. 19:10
 25/33 anonim ***** válasza:
Bocsánat, akkor legyen tiéd az utolsó... Messziről jött messiás, nem értem szavaid. Legközelebb ezzel kezd.
2012. jan. 11. 19:28
 26/33 anonim ***** válasza:
Hát ez hülye...
2012. jan. 11. 19:56
 27/33 anonim ***** válasza:
2012. jan. 12. 08:52
 28/33 anonim ***** válasza:

buszke93 legalább olvasd el a linket amit írsz. Idézem:

Hagyományosan a hüllőket (Reptilia vagy újabban Sauropsida) tekintették az emlősök őseinek. Ez az állítás azonban ma már nem állja meg a helyét. Az emlősök őseit ugyanis ma már a magzatburkosok (Amniota) egy a hüllőktől különválasztott másik ősi osztályában, az úgynevezett emlősszerűek (Synopsida) között keresik, amelyek merőben más fejlődési irányt képviselnek, mint a hüllők.

Mire te leírod, hogy az emlősök fejlődése a "hal->hüllő->emlős" szakaszokból áll... Komolyan néha nem tudnátok valami valósnak tűnő kamut kitalálni, amit nem lehet egy pillanat alatt megcáfolni. Anno 404 meséjén (amikor szándékosan úgy indultam neki, hogy "na, én most ezt elhiszem" és nem mondtam rá alapból, hogy hülyeség) 1,5 napig tartott amíg valami "kapaszkodót" találtam, és bebizonyítottam magamnak, hogy nem igaz. De azóta csak ilyen *khmm* enyhén szólva is sz@r állítások vannak, ebben így nincs semmi kihívás :'(

2012. jan. 12. 17:07
 29/33 anonim ***** válasza:

" buszke93 legalább olvasd el a linket amit írsz. Idézem:

Hagyományosan a hüllőket (Reptilia vagy újabban Sauropsida) tekintették az emlősök őseinek. Ez az állítás azonban ma már nem állja meg a helyét. Az emlősök őseit ugyanis ma már a magzatburkosok (Amniota) egy a hüllőktől különválasztott másik ősi osztályában, az úgynevezett emlősszerűek (Synopsida) között keresik, amelyek merőben más fejlődési irányt képviselnek, mint a hüllők. "

Szerintem meg te nem olvasta végig a linket! :-) Ugyanis nem azt bizonyították be hogy nem a hüllőktől, hanem azt hogy nem abból a csoportból származunk mint ahogy azt eddig hitték.

Ezt írja:

"Az emlősök ősei nem a Pelycosauria rend tagjai között, hanem az emlősszerűek fejlettebb csoportjában, a Therapsida rendben keresendők"

Ha utána néztél volna a Therapsida csoportnak, észre vetted volna, hogy az csak egy fejlettebb emlősszerű csoportot takar, ami az egykori hüllők őseiből alakult ki.

Tehát azon a tényen nem változtat hogy hüllőkből lettünk, csupán azon, hogy kicsit később, egy fejlettebb csoportból alakultunk ki.

[link]

"Mire te leírod, hogy az emlősök fejlődése a "hal->hüllő->emlős" szakaszokból áll... Komolyan néha nem tudnátok valami valósnak tűnő kamut kitalálni, amit nem lehet egy pillanat alatt megcáfolni. Anno 404 meséjén (amikor szándékosan úgy indultam neki, hogy "na, én most ezt elhiszem" és nem mondtam rá alapból, hogy hülyeség) 1,5 napig tartott amíg valami "kapaszkodót" találtam, és bebizonyítottam magamnak, hogy nem igaz. De azóta csak ilyen *khmm* enyhén szólva is sz@r állítások vannak, ebben így nincs semmi kihívás :'( "

Miért forgatod ki a szavaimat, és ha beidézel egy általam írt szöveget, miért hagysz ki fontos szavakat, mondat részeket? Például azt, hogy hozzá tettem azt is(2szer is), hogy: Nagyon nagy vonalakba, és a nagyon nagy vonalak alatt 23 fajt, vagyis több millió éves evolúciós fejlődést értetem. Hidd el, csak miattatok írtam így, hogy megértsétek.

Tessék bemásolom amit írtam, még keresgélned sem kell:

"Körülbelül így néz ki a ránk, azaz az emlősökre vonatkozó evolúció, nagyon nagy vonalakban: Hal -> Hüllő -> Emlős. Ez tényleg csak nagyon nagy vonalakban néz így ki, mert a fajok között rengeteg mutálódás, azaz fejlődés történt, tehát nem egyik napról a másikra lett a hal hüllő, és a hüllő emlős."

2012. jan. 12. 17:38
 30/33 anonim ***** válasza:

Akkor most közelítsük meg másik irányból a témát.

Első hozzászólásod (rövidítve):

Szerintem a gyíkszerű (humanoidok) életformák....ha nem halnak ki a dínószauruszok....intelligensek is lennének mivel elkezdtek átalakulni humanoid alkattá, mert felső végtagjaik elcsökönyösödött és két lábra álltak.

>Humanoid nem gyíkszerű, hanem emberszerű, de ez most mindegy. Az viszont, hogy elkezdtek humanoid alkattá átalakulni úgy hülyeség, ahogy van. A főemlősök karja pont hogy a testméretükhöz képest nagy, a kezük pedig fejlett (szembefordítható hüvelykujj, nagyon precíz mozgásokra képesek stb.) Az ember abban kivétel, hogy nem olyan hosszú a karja, ez minden. A humanoid alkat amúgy sem egyenlő az intelligenciával, vegyük például a delfineket, amik rendkívül intelligens állatok, külsőleg mégis annyira hasonlítanak az emberre, mint kaspó a kékbálnára.

A második hozzászólásoddal kapcsolatban már leírtam a véleményem, ezt nem fogom tovább ragozni. Csak annyit tennék még hozzá, hogy az ujjaink között az nem az úszóhártya maradványa, egyszerűen kell annyi bőrvelület, hogy szabadon tudjuk mozgatni az ujjainkat. Ha már összezárt ujjakkal is feszülne a bőr, akkor nem tudnánk szétnyitni az ujjaink.

Következő hozzászólásod(ban):

"Ha utána néztél volna a Therapsida csoportnak, észre vetted volna, hogy az csak egy fejlettebb emlősszerű csoportot takar, ami az egykori hüllők őseiből alakult ki."

>Nem tudom feltűnt-e, de ezzel éppen most tagadod saját magad. a hüllők ősei nem egyenlőek magukkal a hüllőkkel.

(És azért azt is megjegyezném, hogy sok válaszodat láttam már, néhány közülük elképesztően nagy képtelenség, de ezért persze nem kehet elítélni a mostanit is...)

2012. jan. 12. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!