Ha nem akarok idegeneket simogatni, akkor meg nem vagyok fejlett "lelkileg"?
Reszt vettem egy Tantra tanfolyamon, amiben volt egy resz, ami eleg kellemetlenul erintett.
A lenyeg az volt, hogy ugymond "szeretetet adni, kapcsolodni" kellett azaltal, hogy a parom fejet, vallat simogatom. en ezt nem akartam csinalni, mert szamomra az erintes az egy kovetkezo lepcsofok a masik ember megismereseben.
Erre a vezeto majdnemhogy azt sugallta, hogy nekem valami bajom van erzelmileg, ezert felek az erintestol. Mert a lelkiekben szabad embereknek ezzel semmi problamajuk, hogy idegeneket taperoljanak. ( nem arrol volt szo, hogy beszed kozben neha megerintjuk a masik embert, konkret simogatasrol)
ti mit gondoltok errol?
Nekem furcsa erzes lenne, kb 5 percig ott simogattak egymast, aztan parcsere. Ezzel az erovel akar mar a metron hozzam dorgolozo pasas se kellene, hogy kellemetlenul erintsen, hiszen csak "kapcsololdni" akar.
De azert el fogok gondolkodni rajta, hogy bennem mi a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!