Milyen szokások alapján azonosítod az idegeneket?
Zoltán Kvantumfizikus kérédése :
Nagyon sokszor járnak itt a földönkívüliek és éjjelente egy hosszabb vizit (orvosi vizsgálat, beültetés) keretében tiszteletüket teszik.
Az a kérdés, hogy amennyiben elkábítják az eltérítettet, hogyan deríthető ki, hogy valójában kik is jártak nálunk ? Milyen nyomokból, amik a testen vannak, gondolok itt arra hogy különböző faj esetleg más technikával helyezi be az implantátumot és ez detektálható a testen, esetleg kimutatható valahogy mert más a formája és kitapitható vagy pedig eltérő testrészbe teszik. Ilyen és hasonló különbségek érdekelnek, remélem ebből több olvasó is tanulhat. Érdekelne az, hogy te milyen egyedi szokásokat véltél felfedezni a hozzád látogató idegeneknél ?
A lakásban található nyomok is érdekelnek. Igaz-e hogy a kis szűrkék és a nagy szűrkék között az a különbség, hogy előbbinél kilebeg az áldozat az ablakon, még utóbbinál ágyhoz jönnek. Minden furcsaság érdekelne.
Apró betűst nem olvastam, számomra értelmezhetetlen.
Amúgy pedig beazonosítás alapján. Ismerem, vagy nem.
Ha nagyon kétséges a dolog, felteszem a szemüvegemet.
Azta :O ilyen rövid kérdést se írtál még. Gratulálok! :)
De az átlagember még mindig nem tudja értelmezni amit írsz, túl nyers.
Válasz: én (a többi hírnévhajhász ál UFO-kutatóval ellentétben) bevallom, nálam nem jártak idegenek, nem raboltak el, nem kísérleteztek rajtam, alapvetően az ép elméjűek közé tartozom. Valamint nem hiszem hogy többszáz faj járt volna már a Földön, az meg hogy itt minden 2. embert meglátogattak már szintén gyanús nekem.
Egyébként az átlagember nyilvánvalóan először a külső tulajdonságait nézi meg. Aztán talán a viselkedését, kommunikációját.
Amúgy tényleg próbáld meg kiszűrni a fantáziaelemeket a történetekből, és a túlzásokat is kerülni kéne mert megmondom őszintén: így mindenki hülyének néz. Ennyi erővel kérdezhetnél az unikornisok repülési szokásairól is :)
"Zoltán Kvantumfizikus kérédése : "
Jól van Zoltán, ez aztán értelmes volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!