Kinek van telepatikus élménye, s miben nyilvánult meg? Velem többször előfordult, hogy megéreztem előre szeretteimmel kapcsolatos történéseket, sőt olykor idegenekét is. Ha megosztod velem élményeidet, én is mesélek.
Matematikai csapda.
Amikor "megérezted", de nem úgy történt - azt nem jegyezted meg.
Amiket írtál, az szinte természetesnek vehető az érzelmileg egymáshoz nagyon közelálló emberek között. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez nem telepátia, csak azt, hogy nem biztos, hogy rendkívüli.
Nálam "csak" olyasmi szokott történni, hogy hirtelen eszembejut valaki, akivel már hónapok óta nem találkoztam, nem beszéltem. Ahogy "eszembe jutott" az illető, perceken belül csörög a telefonom, és ő hív. Ez mi?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1514196-..
Ezt én írtam ki, de mint írtam, többször előfordult ilyen. Álmodtam egy utcáról (létező, csak előtte sose jártam ott, de a közelében volt egy "balesetem"), és ismerősömnek mondtam, nézzük meg, ugyanúgy nézett ki, mint az álmomban...
ma 15:05
Ez inkább reflex szerintem:-D
Kedves Kisibolya!
Nem baj,ha egy élmény nem rendkivüli.Attól még sokunkat érdekelhet.Egy biztos,érzelmi töltés van mögötte.Bár nekem van egy történetem,ami ebből a szempontból megkérdőjelezhető.
Elmesélem és várom a ti irásaitokat.
Több mint 10 évvel ezelőtt történt egy Budapesti pályaudvaron.A várakozás ideje alatt leszerelő kiskatonákba botlottunk.Martinis üveggel a kezükben feldobódott hangulatban vonultak,nagy feltűnést keltve.Egyikük nyakában fehér,feliratoktól tarkálló teritő volt,mely palástként takarta be.Kedves jelenség volt.Kiderült,hogy egy vonatra vártunk.Engem mágnesként vonzott jelenléte,s nagyon erős késztetést éreztem arra,hogy ott szálljak fel a vonatra,amelyik peronon ez a kiskatona állt.Velem utazó férjem azonban praktikus szempontok szerint dohányzó kocsit választott.Logikailag nem lehetett ellenvetésem.Sajnálom,hogy késztetésem ellenére a férjemmel tartottam,mert indulásunk pillanatában a kiskatonát "palástjával"együtt a vonat kerekei maguk alá rántották.Halála döbbenetes élmény volt.Ha akkor hallgatok megérzésemre,felszállásom során el kellett volna mozdulnia a peronról,s talán megmenekül.
Köszönöm a válaszokat.A második válaszolónak üzenem,hogy mesélj még,különleges álomélményeid vannak.Mondhatni,rendkivüli.
Zsancaaa,te sem untatsz minket.
Ragnarok!A barátnőddel nagyon egy hullámhosszon lehettek ha megérzitek egymás gondolatait.
Közben eszembe jutott a telepátiára egy klasszikus példa.Mikszáth egyik regényalakja meghallja azt a puskalövést,amely kioltja a messze távolban fia életét.
Érdekes ugye?Irjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!