Az hogy idegenek látogatják bolygónkat más idegeneket is idevonzhat?
Több száz vagy ezer fényévről nem jönnek ide. Akkora távolság van a Föld és a azon hely közt, ahol kialakulhat értelmes élet, hogy nem tudják ezt a távolságot leküzdeni.
Egyébként meg semmi bizonyíték nincs rá, hogy bárhol a
Földön kívül lenne értelmes élet.
Nem tudom, de egyesek szerint már most is több faj látogat minket.
10:35
Nem biztos, hogy a távolság akadály. Ha nem hagyományos értelemben vett űrutazást tételezünk fel, hanem térugrást, dimenzióugrást vagy nem tudom, minek lehetne nevezni, akkor itt lehetnek, távolságól függetlenül. Ez az utazási mód nekünk jobbára még sci-fi, de ha mi emberek is ki akarunk törni a Naprendszerből, akkor ilyenben kell gondolkozni. A hagyományos hajtóművek, űrhajók a Naprendszeren belül még csak-csak használhatók, de nagyobb távolságra felejtősek.
Valki aki sci fi és tudomány zseni az megmondaná menyi az esélye egy olyan értelmed életnek kialakulására akik a térugrást gyakorlatban alkalmazni tudják
és hány ilyen létforma jöhet létre az univerzumban?
aztán pedig mi az esély rá hogy a mi nap rendszerunkbe végezenek térugrást
mert ha feltételezük rengeteg fejlet civilizáció is létezhet lehet hozánk el se jutnak ep
ezeket oszegezve nagyon kicsi az esélyunk hogy idejojenek
ha csak nem valami univerzumon kivuli létforma amit fel se tudunk fogni ës ilyen létezik? bonyolult de az esélyk kicsik nagyon még ha lehetséges is
Hát szerintem konkrét "látogatások" még nem voltak csak megfigyelések ( tudod magasról ).
Amúgy gondolom igen "sarkalhatja" őket ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!