Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért r le minden beszámoló...

Miért r le minden beszámoló amit itt olvashatunk humanoid idegeneket?

Figyelt kérdés

Hatalmas a világegyetem s furcsálom,mért humanoidok a létformák amik meglátogatnak minket, amikor ha a földi viszonyokat nézzük a rovarok vannak legnagyobb számban jelen kis bolygónkon.

Humanoid kinézet lenne a legmegfeleőbb fejlődés és technológia szempontjából?

2012. jan. 10. 12:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
20%
Buszke! Nekem maradvány sincs,szóval mostmár tuti,hogy engem úgy hoztak létre / a szüleim :D/,hogy ne legyen ott mivel nem vagyok hüllő.Jaj Istenem...
2012. jan. 10. 19:33
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ezek szerint, az itt leírtak is marhaságok, és a te (nem létező) elméleted az igazság ugye? Nem értem, miért vitatkozol olyan dolgokba amiről fogalmad sincsen..? Vagy talán vallásos vagy? Azt hiszed hogy az isten alkotott? Mert akkor bocsánatot kérek, csak sajnálni tudlak hogy a szüleid hazugságban nevelnek fel.

[link]

Legközelebb, csak akkor köss bele másba, ha van fogalmad a témáról. Jó olvasást kívánok.

2012. jan. 10. 19:52
 13/33 anonim ***** válasza:
hu.m.wikipedia.org/wiki/Az_emlősök_törzsfejlődése
2012. jan. 10. 19:53
 14/33 anonim ***** válasza:
82%

Itt a jó link:

[link]

2012. jan. 10. 19:58
 15/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem a gyíkszerű (humanoidok) életformák a legelterjedtebbek az univerzumban, mivel mi is hüllőkből mutálódtunk"

-Annyi belekötésem lenne, hogy a humanoid nem gyíkszerűt jelent, hanem emberszerűt.

Témával kapcsolatban: azért humanoid idegeneket látunk, mert értelmes, intelligens, civilizációépítő életformának olyannak kell lennie.

Értelmes lények ragadozókból lesznek. Azért ragadozókból, mert azok használják bizonyos szinten az agyukat, a zsákmány megszerzésekor néha kell gondolkodni. Növényevőkből semmikép, mert azok csak legelnek, és legeléshez nem kell ész.

Az intelligens lény őse sok húst eszik, a hús pedig sok fehérjét tartalmaz, így garantált az agynövekedés. A megnövekedett agynak biztosabb támasztás kell, a legjobb támasztást pedig a függőleges nyak nyújtja. A függőleges nyakkal pedig együtt jár a függőleges gerincoszlop.

2012. jan. 10. 21:40
 16/33 anonim ***** válasza:

"-Annyi belekötésem lenne, hogy a

humanoid nem gyíkszerűt jelent,

hanem emberszerűt"

Tudom hogy nem azt jelenti, de a humanoid testalkat is a hüllőkből mutálódott.

2012. jan. 10. 23:23
 17/33 anonim ***** válasza:

Van, akinek még megvan az úszóhártyája.

Időnként elmegy az orvoshoz és kivágatja.

A te őseidnek is volt, és neked is megvan még a maradványa.

Van, akinek farka is nő... híradóban volt. Levágták a szerencsétlennek, pedig érdekes lett volna.

2012. jan. 11. 01:16
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Gyengébbek kedvéért:

[link]

Arról az úszóhártya maradványról beszélek, aminek még nem volt ideje "lebomlania". De pár száz ezer év múlva, már nem lesz ott. Ha kifeszíted az ujjad akkor jobban látszik.

2012. jan. 11. 07:26
 19/33 anonim ***** válasza:
emberek, buszke93 jol mondja. ne legyetek mar ennyire tudatlanok. az a baj, hogy a suliban nem igazan magyarazzak el az evolucios elmeleteket, mert ugyebar tobb van beloluk.
2012. jan. 11. 10:39
 20/33 anonim ***** válasza:

Pont fordítva.

Nem az idelátogatók humanoidok, hanem mi hasonlítunk az idelátogatókra.

Ugyanis kb. 4-5 százezer éve az ide látogató "humanoidok" a saját génjeikkel keresztezve hozták létre mesterségesen az embert. Mi, a megalkotóinkat teremtő istenként tiszteltük, és erről meg is emlékszünk:

Mózes 1.26:

"És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra..."

2012. jan. 11. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!