Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/144 anonim ***** válasza:
80%
És linket nem kapunk? :)
2011. nov. 17. 12:50
 82/144 A kérdező kommentje:

Csúcs szuper volt! 404nél van a film ugyanis elkérte azt mondta csak akkor adja vissza ha már kiszedte belőle azokat a részeket amiket nem akarja hogy benne legyenek akkor visszakapjuk. Istenem de szuper volt! Amint visszaadja közzéteszem a 404Fan honlapon! 404 jó fej néha komoly volt néha meg el hülyéskedtünk egész úton röhögtünk és ő is röhögött velünk szuper volt! A kocsit úgy vezette hogy nem fogta a kormányt és mégis kanyarodott vele hihetetlen volt ha nem látjuk nem hittük volna el! Mentünk a kocsival és 404 szólt hogy figyeljünk 2 km múlva egy szarvas lesz az út mellett és kérdeztük hogy honnan tudja előre? És nem válaszolt és 2 km múlva tényleg ott volt egy szarvas! Eszméletlen volt!! Saját szemünkkel láttuk! Négyen mentünk de útközbe Lajos rosszul lett mert nagyon izgult és a gyomra nem bírta az izgalmakat és hányt útközbe és hazavittük 404 nagyon emberséges volt hazavitte teljesen házig kocsival Lajost hogy ne buszozzon betegen. Amúgy Lajos már az elején mondta hogy nem hisz 404nek és a földönkívüliekbe se hisz csak kíváncsiságból akart velünk jönni. Lehet ezért lett rosszul mert kiderült hogy 404 nem hazudik és emiatt a gyomra felmondta a szolgálatot. Köszi 404 ezt a kirándulást nagyon jól éreztük magunkat! 404 mutatott hangfelvételeket földönkívüliek hangja volt rajta ahogy beszélgetnek egymással érdekes hangjuk volt remélem 404 nem fogja kitörölni a videóból!! Az interjút is megcsináltuk minden szuperül ment már csak arra várunk hogy a felvételt visszaadja épségbe 404! De azt mondta vissza fogja adni csak átnézi mielőtt közzétesszük. Most erre várunk. Hűűűű nagyon izgalmas volt! Volt olyan helyzet amikor kicsit féltünk tőle de aztán rájöttünk hogy nem kell. Egész éjjel nem tudtam aludni még most se hiszem el ami történt ezt míg élek nem felejtem el. Állati jó volt a többiek is jól érezték magukat!

Köszi 404 mindent! Írj ha már átnézted mert sokan kíváncsiak rád és alig bírok velük ne várassuk őket sokat.

2011. nov. 17. 16:22
 83/144 Reptoid UFO kutató ***** válasza:
81%

"azt mondta csak akkor adja vissza ha már kiszedte belőle azokat a részeket amiket nem akarja hogy benne legyenek"

Ez nála azt jelenti, hogy semmi nem lesz a filmen :D Legközelebb ne add oda gyerek.

2011. nov. 17. 17:25
 84/144 anonim ***** válasza:
5%
NoRMÁLIS VAGY már ne haragudj? A bizonyítékot odaadtad neki? Abba mondjuk igaza van hogy kivágjátok belőle azokat a részeket amiken mondjuk a feje látszik vagy ilyesmi de nem kellett volna odaadni. Sztm most már b@szhatod! Én nem adtam volna oda neki és elszaladtam volna vele :D
2011. nov. 17. 18:18
 85/144 anonim ***** válasza:
5%

"nem fogta a kormányt és mégis kanyarodott vele"

Akkor vagy tényleg nem ember, vagy valami különleges képessége lehet.

404 nem mondta hogy mégis mikor adja vissza a filmet?

2011. nov. 17. 20:20
 86/144 anonim ***** válasza:
93%
Ti most tényleg ennyire hülyék vagytok elöttem szólók? Komolyan elhiszitek, hogy bármilyen film is van? A kérdezö jót röhög a rengeteg válaszon ami ide érkezik, ez volt a terve eleve a kérdés feltételénél :)
2011. nov. 17. 21:48
 87/144 anonim ***** válasza:
5%
Úgy látszik nem csak engem érdekel ez az ügy. Hát ahogy ismerem 404et 1 hónapig biztos ül majd rajta és utána visszakapod a filmedet (persze csak a legfontosabb jelenetekkel törölve), már ha egyáltalán visszaadja. Amúgy milyen autója van? Írtad hogy volt olyan jelenet ahol féltetek tőle. Miért féltetek? A szeme tényleg piros volt? Fényképeket nem csináltatok? Ki az a Lajos? 404 bemutatkozott az igazi nevével? A hátát is megmutatta?
2011. nov. 17. 21:51
 88/144 A kérdező kommentje:

Tényleg találkoztunk! 404 mond már el nekik mert egyesek hiszik el! Vagy csak azért írják hogy idegesítsenek!

Fekete Opel volt. Akkor féltünk tőle amikor a kocsival kietlen helyre vitt minket ahol nem volt senki. A szeme tényleg piros volt. Fényképeket csak az akváriumról csináltam. Lajos egy itteni felhasználó. 404 nem mutatkozott be az igazi nevével csak úgy hogy 404 vagyok. A hátát nem mutatta meg sajnos. Nagyon félti azt a jelet pedig az ég világan semmi bajunk nem lenne tőle. Nem is akarjuk feltetováltatni csak megnézni de még azt se engedi. De ha nem akarja hát nem akarja nem akarjuk erőltetni.

2011. nov. 17. 22:54
 89/144 A kérdező kommentje:
Siess 404 várjuk a filmet! Azért hagyjál is rajta valamit amit lehet nézni mert engem itt ijezgetnek hogy mindent letörölsz róla.
2011. nov. 18. 11:40
 90/144 anonim ***** válasza:
68%
Hol a film?
2011. nov. 18. 12:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!