Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?
Egy masik civilizaciobol vagyok, minket igy jelölnek :DDD
Csak nem gyanakszol, hogy en is Földönkivüli vagyok? :D
Viccet felreteve: a valaszaim szama, tehat en vagyok a 122. valaszado, 123...stb.
-Milyen szempontok alapján visznek el embereket az idegenek vizsgálatra?
-Mire használják fel a vizsgálatból kapott eredményeiket?
-Mi célból tanulmányozzák az emberi fajt?
(ezeknél a kérdéseknél főként a jó szándékú idegenekre gondolok)
Kerdezd meg legyszi 404-töl meg azt is, hogy nem ö allt-e a bejarati ajtonk elött tegnap este? (jan.19-en)
Es hogy szerinte miert fenyerzekeny a szemem? Mit gondol erröl: regebben lehetseges-e, hogy elraboltak idegen civilizaciobol? Akkoriban voltak jelek a testemen föleg ebredes utan, gyakran olyan karcolasnyomok, amikre egyertelmüen nem allt ra a sajat kezem. Gyakran az izületeim körül furcsa elvaltozasok. Leginkabb gyerekkoromban, az 1970-es es 80-as evekben. Aztan az evilagi letre, egy masfele spiritualizmusra koncentraltam, tanulmanyoztam regi bölcsessegeket...stb, tehat GONDOLATAIMMAL nem a földönkivüliekkel voltam elfoglalva. Es ekkor befejezödtek ezek a furcsasagok!! Szerinte lehetseges-e, hogy ha sokat gondolkodunk ilyeneken, akkor vonzzuk öket, ha nem, akkor elkerülnek minket? Meg most is elöfordul, hogy ejjel a sötetben furcsa fenyeket latok lefekves vagy felebredeskor, neha ejszaka furcsa erzesre ebredek, ami nem hagy visszaaludni. Ezek a fenyek erthetetlen, honnan szarmaznak, hiszen semmi sem vilagit be abbol az iranybol. Gyakran pontszerü, amit ha figyelek, egy pillanat alatt eltünik. A napokban szaggatottvonalszerüen villant fel valami. Nem kepzelödöm, es agyilag beta szinten vagyok ilyenkor, vagy alfabol betaba kerülök a megdöbbenestöl, de semmikepp sem theta vagy melyebb szinten vagyok ilyenkor. Gyakran a gyerekeim es latjak, erzik ezeket, ami erthetö, mert ök meg fogekonyabbak az erzeki vilagra. De persze szinte mindig akkor törtenik, amikor mas nincs a szobaban.
122-123-124-125-126-132.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!