Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
 131/144 anonim ***** válasza:
18.36 mik ezek a számok? 122-123-124-125-126
2012. jan. 19. 19:03
 132/144 anonim ***** válasza:

Egy masik civilizaciobol vagyok, minket igy jelölnek :DDD

Csak nem gyanakszol, hogy en is Földönkivüli vagyok? :D

Viccet felreteve: a valaszaim szama, tehat en vagyok a 122. valaszado, 123...stb.

2012. jan. 19. 19:20
 133/144 anonim ***** válasza:
Mutassa meg a szemét de elég ha csak a szemét az arcát nem kell ha nem akarja :P
2012. jan. 19. 20:04
 134/144 anonim ***** válasza:
a kérdéseim: 404 tényleg tudja mozgatni a tárgyakat telekinézissel? A Nibirun van élet? Az előző interjúban a kérdésem az volt hogy van-e reinkarnáció, 404 azt mondta hogy nincs, mi történik majd velünk halálunk után? megsemmisülünk örükre?
2012. jan. 19. 20:14
 135/144 anonim ***** válasza:
404 miért vega?
2012. jan. 19. 20:52
 136/144 anonim ***** válasza:
Mi az a telepátia hogy kell használni és bárki képes rá?
2012. jan. 19. 21:40
 137/144 anonim ***** válasza:
2012. jan. 19. 22:05
 138/144 anonim ***** válasza:

-Milyen szempontok alapján visznek el embereket az idegenek vizsgálatra?

-Mire használják fel a vizsgálatból kapott eredményeiket?

-Mi célból tanulmányozzák az emberi fajt?

(ezeknél a kérdéseknél főként a jó szándékú idegenekre gondolok)

2012. jan. 19. 23:41
 139/144 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezd meg legyszi 404-töl meg azt is, hogy nem ö allt-e a bejarati ajtonk elött tegnap este? (jan.19-en)

Es hogy szerinte miert fenyerzekeny a szemem? Mit gondol erröl: regebben lehetseges-e, hogy elraboltak idegen civilizaciobol? Akkoriban voltak jelek a testemen föleg ebredes utan, gyakran olyan karcolasnyomok, amikre egyertelmüen nem allt ra a sajat kezem. Gyakran az izületeim körül furcsa elvaltozasok. Leginkabb gyerekkoromban, az 1970-es es 80-as evekben. Aztan az evilagi letre, egy masfele spiritualizmusra koncentraltam, tanulmanyoztam regi bölcsessegeket...stb, tehat GONDOLATAIMMAL nem a földönkivüliekkel voltam elfoglalva. Es ekkor befejezödtek ezek a furcsasagok!! Szerinte lehetseges-e, hogy ha sokat gondolkodunk ilyeneken, akkor vonzzuk öket, ha nem, akkor elkerülnek minket? Meg most is elöfordul, hogy ejjel a sötetben furcsa fenyeket latok lefekves vagy felebredeskor, neha ejszaka furcsa erzesre ebredek, ami nem hagy visszaaludni. Ezek a fenyek erthetetlen, honnan szarmaznak, hiszen semmi sem vilagit be abbol az iranybol. Gyakran pontszerü, amit ha figyelek, egy pillanat alatt eltünik. A napokban szaggatottvonalszerüen villant fel valami. Nem kepzelödöm, es agyilag beta szinten vagyok ilyenkor, vagy alfabol betaba kerülök a megdöbbenestöl, de semmikepp sem theta vagy melyebb szinten vagyok ilyenkor. Gyakran a gyerekeim es latjak, erzik ezeket, ami erthetö, mert ök meg fogekonyabbak az erzeki vilagra. De persze szinte mindig akkor törtenik, amikor mas nincs a szobaban.

122-123-124-125-126-132.

2012. jan. 20. 12:48
 140/144 anonim ***** válasza:
Az ember honnan származik? Mi volt az ember kezdetleges állapota? Igaz hogy keresztezve vagyunk más fajokkal?
2012. jan. 20. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!