Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?
Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.2011. nov. 5. 09:24
71/144 anonim válasza:
Én kaptam anális beültetést idegen lényektől! Nem ez a honlapod kérdező? [link]
72/144 anonim válasza:
404! Jól gondold meg mit mondasz el ennek a becsvágyó kis p...csnek, mert bajod lehet belőle. :/
73/144 A kérdező kommentje:
Nem vagyok becsvágyó én csak még jobban megerősítem 404 nézettségét azzal hogy meginterjúzom nem is értem 404 mit kérette magát hisz én nagyon szeretem őt :) Szécsi Zoltán vagy kicsoda majd megkérdem 404et hogy jöhetsz-e megnézem mit tehetek ez ügyben, rajtam nem múlik.
2011. nov. 13. 17:33
74/144 anonim válasza:
Nem Zoltán vagyok hanem Tibor de azért kösz! Mikor kérdezed meg csak mert nekem sürgős lenne. Az a valami egyre nagyobb a hasamba. Orvoshoz nem akarok menni mert nem fáj. Sajnos csak akkor szoktam orvoshoz menni ha már fáj valami tudom ez nem jó de én ilyen vagyok. Csak hogy köztünk szólva igazából 404 laborjára lennék kíváncsi azért szeretnék menni hogy megvizsgáljon ahogy Ferit is és te meg közbe filmeznéd ahogy vizsgál engem és ez szuper jó ötlet és te is feltehetnéd a honlapodra!! Valahogy vedd rá hogy én is mehessek!! Remélem nem baj hogy titkos ügynök voltam. Már nem vagyok az szóval megbízhattok bennem!!
76/144 anonim válasza:
Hú de sok mindent fogtok kérdezni apámtól :)
77/144 somogyilaszlo válasza:
Én azt kérdezném,hogy : Az Annuakik valós lények vagy csak a sumérok találták ki őket?És olvastam,hogy a sumérok nem ábrázolhatták őket "valós" formájukban ez miért van?Ez a kér kérdés lenne..
78/144 A kérdező kommentje:
Találkoztunk 404-el! Nagyon jó volt! Megvan a videó is szuper lett!
2011. nov. 17. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!