Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/144 anonim ***** válasza:
A második interjúban kérdezd már meg, hogy az idegenek segítenének e minket a technikai fejlődésbe pl. antigravitációs hajtómű, teleportálás, időutazás, skalárfegyver, genetikai manipuláció, kavitációs berendezések, tértorzítás, kriptokróm kutatások stb. vagy ha nem segítenek akkor miért nem?
2012. jan. 20. 19:53
 142/144 A kérdező kommentje:
2012. jan. 20. 23:14
 143/144 anonim ***** válasza:

Szerinte az isten egy külsö szemely vagy benne van az emberekben? Hogy van ez pontosan, reszletesen el tudna magyarazni?

Hol van most 404, hogy nemigen latni a forumon valaszolni?

Fel az emberektöl?

Mivel keresi a kenyeret? (Kenyeret eszik egyaltalan?)

Mikor csinalod meg ezt a riportot?

2012. jan. 30. 11:15
 144/144 anonim ***** válasza:
:)
2012. febr. 12. 19:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!