Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
 121/144 anonim ***** válasza:
Mit gondol a fénysebességről? Meg lehet valósítani?
2012. jan. 19. 17:43
 122/144 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg legyszi, hogy keszithetek-e vele en is riportot? Vagy ha nem, talalkozna-e velem? Mint ferfi, ugy IS erdekelne. Milyen csajok jönnek be neki? Akar-e kapcsolatot? Korhatar? Hany eves 404? Vannak-e gyerekei, hol lakik, Magyaro-on vagy Amerikaban vagy mashol?

En egy elvontabb, ezoteria irant erdeklödö, bar inkabb a földi eletünkkel kapcs. ezoteria irant erdeklödö, eddig emberekkel alig-alig kapcsolatot tartott nö vagyok.

Kerdezd meg meg, belelat-e az emberekbe anelkül, hogy ott lennek? Tehat be tud -e idezni, lat-e maga elött engem, ha akar? Ismeri-e az agykontrollt es mi a velemenye rola?

Köszönöm elöre is, hogy megkerdezed! ES fontos: KERHETEM, HOGY PRIVAT MEGIROD, MIT MONDOTT?

Mert a gyerekeimmel kapcs. teendöim miatt ritkan nezek ide be csak be.

KÖSZÖNÖM ELÖRE IS!!!

2012. jan. 19. 17:49
 123/144 anonim ***** válasza:

"Hívtam 404et sürgettem hogy mi van már, és képzeljétek felhívom hogy megnézte e már..."

Elarulod a telefonszamat?

2012. jan. 19. 17:53
 124/144 anonim ***** válasza:

Közben latom mar, a riport regi ügy, lemaradtam. De ha meg egyszer talalkozol vele, megkerdezed amiket kerdeztem? Nagyon fontos lenne. De gondolom, ujabb riport keszül, ugye? Mivel kiemelted a kerdest.

Mivel eleg intuitiv alkat vagyok, akar ugy is fel veheti velem a kapcsolatot, ezt add at neki, legyszi!

elözö

ui: Ha esetleg nem derült ki a riportbol, milye van Szécsi Tibornak, akkor üzenem neki: nem-e az aranyere jött neki ki? mert az ugyanilyen tünetekkel jar, tisztara analisan beepitett erzes! Bocsanat az offert, de csak a joszandek vezerelt.

2012. jan. 19. 18:01
 125/144 anonim ***** válasza:

Most jutott eszembe, hogy nemcsak telepatiaval veheti fel velem a kapcsolatot a 404, hanem a gyakori kerdeseken keresztül is irhat privatban! Azert legyszi, ezt is mond meg neki! Biztos, ami biztos.

Es meg az erdekelne, mit sportol 404? Mert hogy sportos testalkatu. Es hol sportol?

Vagy agykontrollal programozza ö is, hogy sportos, es csak attol ilyen?

Varom az üzenetedet föleg a kerdeseimre, 404!

122-123-124.

2012. jan. 19. 18:16
 126/144 anonim ***** válasza:

Ja es meg egy fontos: kerdezd meg, legyszi, hogy varandos vagyok-e!?

122-123-124-125.

2012. jan. 19. 18:17
 127/144 anonim ***** válasza:
47%
404 majd mutassad + nekik amit nekem is ne kíméld őket ;)
2012. jan. 19. 18:22
 128/144 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy mutassa meg a szupersokkolóját amivel az élieneket szokta leteríteni. Vagy ha épp van nála egy élő példány akkor akár gyakorlatban is bemutathatná, hogy hogy működik.
2012. jan. 19. 18:23
 129/144 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg töle meg legyszi, hogy olvasta-e Walsch: Beszelgetesek Istennel trilogiajat es mit gondol annak tartalmarol?

Mar nagyon varom a valaszokat, mikor lesz a riport? Mikor szamithatok valaszokra?

122-123-124-125-126.

2012. jan. 19. 18:36
 130/144 anonim ***** válasza:
Mutassa meg a hátán a jelet!!
2012. jan. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!