Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?
Lehet csak én vok béna, de én sehol nem látom a videót, csak annyit, hogy ez van kiirva:
Végre egy kicsit közelebb engedett magához 404! Igaz, hangját és arcát nem mutathatjuk, de azért ez is több mint a semmi! Mondjuk érthető az anonimitása. Nem eredeti hanggal, átszerkesztett, vágott, feliratos film. Akik ismerik és szeretik őt, azoknak nagy dolog ez az interjú. Akik nem ismerték, most megismerhetik. Az az ember pedig aki eddig kételkedett benne, a film megtekintése után másképp fog ránézni 404-re! Sajnos nem tudtunk minden kérdéseteket feltenni neki, mert sietett valahova, és nem volt ránk sok ideje. A legfontosabbakat kiválogattuk.
meg a többi törvénykönyves baromság.
na de hol van az a bizonyos videó??????
Meg interjúztuk 404-et ( FILM ! )
Kedves érdeklődők!
404-ről készített interjú és dokumentumfilm határozatlan ideig a nyilvánosság előtt nem elérhető, mert az adott személy a Ptk. törvénykönyv 75.§ (1) bekezdése alapján személyi jogokra hivatkozva a róla készített hang és videofelvétel megjelenítéséhez való kizárólagos hozzájárulásának feltétele a nyilvánosságra hozó felé a felek tanúi jelenlétében kötött írásos titoktartási szerződés 3.pontjában található megállapodásban szerepel, hogy a felvétel nyilvánosságra hozatala előtt a dokumentumfilm bizonyos átszerkesztéseket igényel, a szerződésben leírtak szerint. A hangot és képet egyszerre rögzítő felvételnél az adott személynél további feltétel, hogy a hang és a kép egységét utólag ne bontsuk meg, eltakarjuk és eltorzítsuk azokat, illetve személygépjárművének rendszámát, mo-biltelefonszámát és semmilyen olyan adatot mely az ő azonosítására vagy elérhetőségére szolgál, nem jelenít-hetünk meg, nem közölhetjük és harmadik félnek tovább nem adhatjuk. Ezért kérem szíves megértésüket!
Ennyi van a "film"-nél
K.urva nehéz lenne belinkelni mi???
Nem hiszem el, hogy könyörögni kell azért a sz.arért!!!
Mi van leszedve? Nem ez az?
Francba én nem láttam! Elkéstem :(
Valaki elmesélné mi volt benne? Aki látta?! Előre is kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!