Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
 101/144 anonim válasza:

Lehet csak én vok béna, de én sehol nem látom a videót, csak annyit, hogy ez van kiirva:

Végre egy kicsit közelebb engedett magához 404! Igaz, hangját és arcát nem mutathatjuk, de azért ez is több mint a semmi! Mondjuk érthető az anonimitása. Nem eredeti hanggal, átszerkesztett, vágott, feliratos film. Akik ismerik és szeretik őt, azoknak nagy dolog ez az interjú. Akik nem ismerték, most megismerhetik. Az az ember pedig aki eddig kételkedett benne, a film megtekintése után másképp fog ránézni 404-re! Sajnos nem tudtunk minden kérdéseteket feltenni neki, mert sietett valahova, és nem volt ránk sok ideje. A legfontosabbakat kiválogattuk.

meg a többi törvénykönyves baromság.

na de hol van az a bizonyos videó??????

2011. dec. 6. 18:40
 102/144 anonim ***** válasza:

Meg interjúztuk 404-et ( FILM ! )

Kedves érdeklődők!

404-ről készített interjú és dokumentumfilm határozatlan ideig a nyilvánosság előtt nem elérhető, mert az adott személy a Ptk. törvénykönyv 75.§ (1) bekezdése alapján személyi jogokra hivatkozva a róla készített hang és videofelvétel megjelenítéséhez való kizárólagos hozzájárulásának feltétele a nyilvánosságra hozó felé a felek tanúi jelenlétében kötött írásos titoktartási szerződés 3.pontjában található megállapodásban szerepel, hogy a felvétel nyilvánosságra hozatala előtt a dokumentumfilm bizonyos átszerkesztéseket igényel, a szerződésben leírtak szerint. A hangot és képet egyszerre rögzítő felvételnél az adott személynél további feltétel, hogy a hang és a kép egységét utólag ne bontsuk meg, eltakarjuk és eltorzítsuk azokat, illetve személygépjárművének rendszámát, mo-biltelefonszámát és semmilyen olyan adatot mely az ő azonosítására vagy elérhetőségére szolgál, nem jelenít-hetünk meg, nem közölhetjük és harmadik félnek tovább nem adhatjuk. Ezért kérem szíves megértésüket!

Ennyi van a "film"-nél

K.urva nehéz lenne belinkelni mi???

Nem hiszem el, hogy könyörögni kell azért a sz.arért!!!

2011. dec. 6. 19:01
 103/144 A kérdező kommentje:
Feltettük csak le kellett szedni mert valami baj történt. Személyi jogsértés vagy mi. De holnapra elintéződik a dolog csak tisztáznunk kell magunkat! Holnap ha tisztázzuk az ügyet akkor újra látható lesz. Majd később elmesélem mi történt. Szerintem holnap újra feltehetjük csak valamit ki kell belőle törölni. Bocs mindenkinek :(
2011. dec. 6. 19:24
 104/144 anonim ***** válasza:

Mi van leszedve? Nem ez az?

http://www.youtube.com/watch?v=nvNbFlImovM

2011. dec. 6. 20:05
 105/144 anonim ***** válasza:
ez tök jó volt
2011. dec. 6. 20:58
 106/144 A kérdező kommentje:
Szerintünk is jó lett de 404 begurult most nagy balhé van de azt nem árulhatjuk el mi a baja mert még az is baj lenne. Már kijavítottuk a hibát és elküldtük neki a vidit hogy nézze meg most jó lesz-e és ha megfelel neki akkor felrakjuk újból. Bár szerintünk az nem volt hiba mert semmit nem lehetett megtudni abból a részletből ami a személyével kapcsolatos de mindegy. Elküldtük neki a vidit azt ígérte még ma megnézi és még ma felrakhatjuk ha már látta és azt mondja hogy mehet.
2011. dec. 6. 21:16
 107/144 anonim ***** válasza:

Francba én nem láttam! Elkéstem :(

Valaki elmesélné mi volt benne? Aki látta?! Előre is kösz!

2011. dec. 6. 21:29
 108/144 anonim ***** válasza:
én tudok várni türelmes vagyok csak nyugodtan nézze át 404 :)
2011. dec. 6. 23:14
 109/144 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy ilyen sokakat érdekel és nézitek jött e válasz és egyből írtok pedig már régi ez a kérdés. Ne rám legyetek mérges 404 miatt van az egész! Hívtam 404et sürgettem hogy mi van már, és képzeljétek felhívom hogy megnézte e már a vidit. Erre elkezdi milyen vidit. Mondtam neki hogy hát a kijavítottat már elfelejtetted? Még jó hogy felhívtam mert ha nem hívom fel meg se nézte volna mert most tornázik vagy mi, én meg arra várok hogy mikor nézi már meg. Azt mondta mindjárt megnézi és felhív és megmondja feltehetem e a kijavítottat. Baromi álmos vagyok ragad össze a szemem de megpróbálok fenn maradni.
2011. dec. 7. 00:33
 110/144 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2011. dec. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!