Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?
Köszi a kérdéseket mind felírtam a reptoidos szexeset is és mindet :D
404 most mit sajnálod az emberektől a szenzációt? Nem törlök semmit mondtam már az úgy pont jó ahogy van. Így is sok mindent nem mesélt el Feri mert azt mondta bajba kerül ha elmondja úgy hogy még azokat is jó lenne ha elmesélné hogy teljes legyen a történet. Rám meg ne legyél mérges mert szabad sajtóban élünk és én úgy hiszem az embereknek joguk van tudni mindenről!! Emlékeztetlek hogy az interjút már megígérted és ha visszalépsz mindenki megharagszik!! Különben is ez csak fokozza a hírneved és inkább örülnél neki. Más össze tenné a két kezét ha interjút akarnának róla készíteni úgy hogy ne nyafogj itt 1 interjúba még senki nem halt bele.
Kérdezd ezeket:
1.Igaz a retoid invázió?
2.Milyenek a reptoidok?
3.Vannak e faluk vagy városok és hogy néznek ki?
4.Esznek e csokit :)
5 mit isznak,esznek??
6.ki az a feri :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!