Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/144 H.Jani ***** válasza:
69%
Kérdezd meg hogy az idegenek tudnak zenélni vagy énekelni?
2011. nov. 5. 22:22
 32/144 404 ***** válasza:
83%
Inkább törölnétek Feri beszámolójából azt a részt amit kértem annak több értelme volna.
2011. nov. 6. 03:56
 33/144 A kérdező kommentje:

Köszi a kérdéseket mind felírtam a reptoidos szexeset is és mindet :D

404 most mit sajnálod az emberektől a szenzációt? Nem törlök semmit mondtam már az úgy pont jó ahogy van. Így is sok mindent nem mesélt el Feri mert azt mondta bajba kerül ha elmondja úgy hogy még azokat is jó lenne ha elmesélné hogy teljes legyen a történet. Rám meg ne legyél mérges mert szabad sajtóban élünk és én úgy hiszem az embereknek joguk van tudni mindenről!! Emlékeztetlek hogy az interjút már megígérted és ha visszalépsz mindenki megharagszik!! Különben is ez csak fokozza a hírneved és inkább örülnél neki. Más össze tenné a két kezét ha interjút akarnának róla készíteni úgy hogy ne nyafogj itt 1 interjúba még senki nem halt bele.

2011. nov. 6. 12:43
 34/144 x) ***** válasza:
84%
Kedves kérdező, én ugyan nem vagyok 404 de annyit még hozzáfűznék hogy nem biztos hogy mindenki a hírnévre játszik...
2011. nov. 6. 12:59
 35/144 anonim ***** válasza:
29%
Hát mondjuk 404 alapból is zakkant.. szóval a hírnév csak a plusz.. anélkül is csinálná a müsort..
2011. nov. 6. 13:07
 36/144 A kérdező kommentje:
Hát mire játszik akkor? Ha nem a hírnévre játszana akkor elrejtené a nevét nem? Hogy senki ne zaklassa és senki ne ismerje (szerintem) !!! Hidd el 404 most csak kéreti magát valójába már alig várja hogy beszéljen a kamerába. Majd meglátod hogy fogja élvezni a kérdéseiteket! Apropo még írjatok kérdéseket mert amiket eddig írtatok az csak 15 percre elég és én 1 órás interjút akarok. Mindegy hogy mit lehet baromság is csak ne offoljatok.
2011. nov. 6. 13:12
 37/144 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező te nem is szereted 404et sztm te pénzt akarsz belőle csinálni!
2011. nov. 6. 13:43
 38/144 anonim ***** válasza:
16%
szentem meg kamuzik a 404 mert igazinak dőlt a neve:)
2011. nov. 6. 14:37
 39/144 anonim ***** válasza:
9%
Igazi 404nek azért dől a neve, mert úgy véd az oldal a névlopás ellen, mindenkinek dőlt betűs a neve.
2011. nov. 6. 16:26
 40/144 anonim válasza:
78%

Kérdezd ezeket:

1.Igaz a retoid invázió?

2.Milyenek a reptoidok?

3.Vannak e faluk vagy városok és hogy néznek ki?

4.Esznek e csokit :)

5 mit isznak,esznek??

6.ki az a feri :D

2011. nov. 6. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!