Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?
Ezt a naagy szenzációs videót gondolom úgy tervezed elkészíteni hogy te kérdezel egy haverod meg válaszol... és mivel "404 megtiltotta hogy mutasd az arcát" akármikor rámondhatod hogy az márpedig 404 a videón. Ez már majdnem olyan zseniálisan gonosz és kirívó terv mintha én találtam volna ki. Gratulálok barátom, elindultál a trollkodás keskeny, nehezen járható ösvényén. :D
Amúgy nem tudom miért mondjátok rá mindenkire aki nem ért veletek egyet hogy troll... attól hogy tudja hol van a határ a megtévesztés meg a természetfeletti között, és képes felismerni, és ennek hangot is mer adni, még nem biztos hogy csak trollkodik. Mert akik itt igazán trollkodnak, azok bizony nem a szkeptikusok. :)
De visszatérve a videóra: szerinted 404 örülni fog neki? Nem gondolod hogy azért nem jelentkezik már jó ideje mert elege van abból hogy állandóan megpróbáljátok meghamisítani? Azt hiszem, meg sem érdemlitek hogy meséljen nektek ha újra és újra kihasználjátok őt. Meg az is érdekes, hogy hogy beszélted meg vele ezt a kis "riportot" ha a csata óta a RÉPA fogságában van.. :)
Éss igeen, pontozzatok le nyugodtan mert én az idegenekben hiszek és nem emberekben! Pontozzatok le mert be merem vallani hogy trollkodunk veletek! Pontozzatok le amiért elmondom a véleményem! Ezzel ahogy fogalmaztál kérdező "magatokat fogjátok égetni nem engem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!