Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/144 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! eszembe jutott még az ,hogy kérdezd meg az idegenek mit esznek és isznak ha tudja!
2011. nov. 5. 12:33
 22/144 x) ***** válasza:
27%

Ezt a naagy szenzációs videót gondolom úgy tervezed elkészíteni hogy te kérdezel egy haverod meg válaszol... és mivel "404 megtiltotta hogy mutasd az arcát" akármikor rámondhatod hogy az márpedig 404 a videón. Ez már majdnem olyan zseniálisan gonosz és kirívó terv mintha én találtam volna ki. Gratulálok barátom, elindultál a trollkodás keskeny, nehezen járható ösvényén. :D

Amúgy nem tudom miért mondjátok rá mindenkire aki nem ért veletek egyet hogy troll... attól hogy tudja hol van a határ a megtévesztés meg a természetfeletti között, és képes felismerni, és ennek hangot is mer adni, még nem biztos hogy csak trollkodik. Mert akik itt igazán trollkodnak, azok bizony nem a szkeptikusok. :)

De visszatérve a videóra: szerinted 404 örülni fog neki? Nem gondolod hogy azért nem jelentkezik már jó ideje mert elege van abból hogy állandóan megpróbáljátok meghamisítani? Azt hiszem, meg sem érdemlitek hogy meséljen nektek ha újra és újra kihasználjátok őt. Meg az is érdekes, hogy hogy beszélted meg vele ezt a kis "riportot" ha a csata óta a RÉPA fogságában van.. :)

Éss igeen, pontozzatok le nyugodtan mert én az idegenekben hiszek és nem emberekben! Pontozzatok le mert be merem vallani hogy trollkodunk veletek! Pontozzatok le amiért elmondom a véleményem! Ezzel ahogy fogalmaztál kérdező "magatokat fogjátok égetni nem engem."

2011. nov. 5. 13:18
 23/144 anonim ***** válasza:
65%
Majd ha lehet mutassa meg a laborját és azt hogy Ferit hol műtötte meg :P
2011. nov. 5. 13:22
 24/144 anonim ***** válasza:
38%
x) nagyjából teljesen egyet értek veled!és márpedig idegenek léteznek! az emberek meg primitívek...
2011. nov. 5. 13:56
 25/144 anonim ***** válasza:
25%

Ne trollkoljatok már. Kérdezd meg 404től h ez ő-e:

http://www.youtube.com/watch?v=FpYTxB_HEGc

2011. nov. 5. 14:10
 26/144 zöldségnyúllal ***** válasza:
24%
Kérdezd meg, hogy hány reptoidot erőszakolt meg és azt is, hogy milyen pózban.
2011. nov. 5. 16:32
 27/144 anonim ***** válasza:
63%
Kérdezd meg mivel módosítja a tudatát! Én ayahuasca-ra tippelek, de jó lenne biztosan tudni.
2011. nov. 5. 17:34
 28/144 anonim ***** válasza:
58%
Én azt kérdezném tőle hogy ismeri-e a Lauk nevű fajt? Mert én meg velük beszélgetek telepátiával.
2011. nov. 5. 19:10
 29/144 anonim ***** válasza:
18%
Csak hogy én ezt a kis randit nem hiszem el csak ha 404 is megerősíti! 404 ez igaz? Tényleg interjút fognak rólad csinálni? Ha ez igaz akkor megeszem a kalapom!
2011. nov. 5. 20:01
 30/144 anonim ***** válasza:
3%
Apám most nincs itthon de ha hazajön szólok neki!
2011. nov. 5. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!