Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem sokára találkozok 404-el...

Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy riportot készítsek. Mit kérdezzek tőle? Te mit kérdeznél?

Figyelt kérdés
A 404Fan honlap tulajdonosa vagyok. Nem sokára találkozok 404-el a híres UFO kutatóval hogy igazi riportot készítsek. Írtam egy csomó kérdést hogy miket kérdezzek tőle, hogy ne ott kelljen gondolkozni előre jegyzetelek. Jó lenne még írni pár kérdést hozzá. Úgy kérdezz valamit hogy bármit írsz most meg fogom tőle kérdezni ha hülyeség akkor is, és azt mondom majd neki hogy ezeket a kérdéseket a gyik-ról kérdezik és ha ökörségeket kérdeztek akkor magatokat fogjátok égetni nem engem. Úgy hogy jó lenne ha komoly kérdéseket tennénk fel neki.
2011. nov. 5. 09:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/144 anonim ***** válasza:
62%

1. dolog amire kiváncsi vagyok, hogy miért pont 404 a neve? Honnan jött az ötlet, hogy ez legyen a neve? :D

2. Kérdésem, hogy miért a határa tetováltatta (vagy égette) a földönkivüli jelet? Mért nem a karjára? Az kevésbé lenne macerás. És jobban észrevekető lenne.

Na ezt a kérdést kicsit bővebben kifejteném:

Ugye a jelet azért tette magára, hogy a gonoszabb fajta földönkivűliek ne csináljanak vele semmi rosszat. Igaz nem érthetem meg a gondolkodás módjukat de szerintem a földönkivüliek:

a) Egyből felfektetnék a boncasztalra, nem vizsgálnák át az ő testét, nem látnák a jelet, igy tehát semmi értelme nem volt semmi értelme feltenni a jelet.

b)Alaposan átvizsgálnák a boncolás (vagy mit tudo mén mi)

elött. Ebben az esetben a karján is ugyan olyan eséjjel meglátjám mint a hátán.

Nos erre a kérdésre a legésszerübb válasz az lenne, hogy

ha a karján lenne akkor az emberek is látnák az utcán. DE ha hosszú ujjú polót venne fel akkor nem látná senki.Nincs igazam? Igaz nyáron melege lenne HA nem a jól ismert éjszakai életmódját élné a bizonyos szeme miatt.

HeJesirási hibákért bocsi :D

2011. nov. 5. 10:32
 12/144 anonim ***** válasza:
60%
Ne trolkoljatok már. Feltétlenül megkérdezném tőle hogy nézett ki az űrhajójuk belülről. Voltak e benne gombok, ablakok vagy el nem tudom képzelni hogy nézhet ki egy UFO belülről. Kívülről már UFO-t de belülről még nem.
2011. nov. 5. 10:33
 13/144 anonim ***** válasza:
62%

HALLOD kérdezd meg ezt:

Van az a labor neki és az oldalán írta h vannak neki ott ajtók mi van az 1. be és a 3. ajtóba?

Kapott e fegyvert valamelyik találkozáskor?

Tudja e hogy tényleg lesz 2012 be invázió vagy nem?Látott már valami idegen ''várost'' vagy birodalmat belűről?Ha igen mondja el milyen volt!

2011. nov. 5. 10:57
 14/144 anonim ***** válasza:
21%
Amugy mikorra lesz kész a riport?
2011. nov. 5. 11:02
 15/144 anonim ***** válasza:
64%
Például miért öli meg az ide látogató idegen lényeket? Hogy felboncolhassa őket vagy azért mert veszélyesek az emberekre nézve? Valaki mondta hogy 404 egy élő egyedet tart egy ütésálló óriási akváriumba. Igaz az hogy fogságba tartja? Mivel eteti és miért nem engedi szabadon?
2011. nov. 5. 11:08
 16/144 anonim ***** válasza:
62%

Mikor jelentik be az idegenek az emberek számára, hogy léteznek, és itt vannak? (Úgy értem pl. hirtelen minden nagyobb városban űrhajók kezdenek repkedni, stb. és ebből nyilvánvaló lesz, fényes nappal is.

Csészealj, vagy milyen az űrhajó?

Mikor lesz a földönkívüliek által előidézett világvége?

2011. nov. 5. 11:09
 17/144 Neménvagyokaz ***** válasza:
60%
404 írta, hogy magasfeszültséggel öli meg az idegeneket. Mivel állítja elő a magasfeszültséget?
2011. nov. 5. 11:13
 18/144 anonim ***** válasza:
76%

1. Mi késztette arra hogy UFO kutató legyen.

2. Milyen növény jó az asztmára?

3. Az a rossz ízű ital amit az idegenek adtak neki és amiből 1 lánynak is adott egyszer az mi volt és az mire jó?

2011. nov. 5. 11:19
 19/144 anonim ***** válasza:
58%

Elég képtelennek találjuk a parancsnoksággal beszélés után is, hogy te 404-el riportot készítenél, mivel a tulajdonunkban van és az egyik bolygónkon vizsgáljuk jelenleg.

Üdv,

Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.

2011. nov. 5. 11:55
 20/144 A kérdező kommentje:

Kedves RÉPA akkor engedjétek már el léci az interjúra utána visszavihetitek esküszöm!

Az interjút jövőhónapba fogom készíteni mert akkor lesz pénzem kamerára. Nem is ellenkezett nem kellett győzködni. Gondoljatok bele mekkora szenzáció lesz végre élőbe látni már nagyon várom! Úgy beszéltem meg vele hogy kb. 1 hónap múlva. De arra kért hogy az arcát ne eltakarjam homályosító programmal hanem ne is mutassam meg egyáltalán. Addig gyűjtsük a kérdéseket hogy legyen miről vele beszélgetni ne akkor kelljen gondolkodni. Majd megpróbálom rávenni hogy mutassa meg a hátát is a kamerába hogy azt a bizonyos jelet mindenki láthassa.

2011. nov. 5. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!