Milyen bizonyíték után hinnél az UFÓk létezésében?
Zoltán Kvantumfizikus kérdése :
Mindenkinek kellene egy bizonyító erejű információ ami után már hinne necs csupán abban, hogy létezik élet máshol is az univerzumban, hanem abban is hogy itt is vannak. Mi lenne az ?
A lényege a kérdésnek a minimumon van ! Azaz mi lenne az a legcsekélyebb bizonyíték amivel beérnéd. Nem kell egyből a földreszállásra gondolni, bár sok komoly ufó kutató szerint ezt is ki lehet hologrammokkal vetíteni, sőt idegen lényeket is lehet génmanipulációval létrehozni és akkor már csak egy vizit lenne a bizonyíték egy másik univerumban(bolygón). Van aki ennél kevesebbel is beérné, pl a szomszéd vagy haver esetleg közeli barát esetbeszámolója egy közeli találkozásról.
Én hiszek benne, hogy nem vagyunk egyedül, és képtelen vagyok felfogni, hogy hiheti valaki, hogy a rengeteg ismeretlen naprendszerben nincs még legalább egy olyan bolygó, ahol kialakulhatott olyasmit, amit itt, a Földön életnek neveznek. Azt nem hiszem, hogy képesek lennének a mi bolygónkon sokáig ellenni, sőt, azt sem hiszem, hogy a sok videó a rengeteg oldalon tényleg űrből érkezett lényekre lenne bizonyíték, de emberből vagyok, szóval nem tudhatom, hogy gondolkoznak "ők". nem kéne magunkból kiindulni, vagy azt hinni, hogy mindent el tudunk képzelni, ami létezik. Az emberi faj eredetéből adódóan korlátolt, az agyunk, pontosabban a képzeletünk véges, ha ezt valaki elfogadja, az már valami. 8)
És őszintén szólva én félteném az "idegeneket" tőlünk. Biztosan furcsán meg dilisen hangzik, de nem szeretem a fajtámat, és ha választhatnék, hogy vakond vagy ember legyek, előbbit választanám. Az ember rosszabb, mint a sáska.
Ettől függetlenül, ha be is sz.rnék rendesen, de szívesen találkoznék egy földönkívülivel, már csak azért is, hogy magamban bemutathassak a sok olyan embernek, akik állandóan kiröhögik azokat, akik hisznek az "idegenekben". :P
És tudom, hogy ez most olyan, hogy akkor ha biztos vagyok benne, hogy van élet máshol, bizonyítsam, de hát bocsi. Nem tudom. Én ebben hiszek, és ha kiderül, hogy tévedtem, és lesz bizonyíték az ellenkezőjére, higgyétek el, fejet hajtok.
És omg, ez visszaolvasva brutális. XDDD De elmondtam a véleményem, és asszem a kérdésre is válaszoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!