Milyen bizonyíték után hinnél az UFÓk létezésében?
Zoltán Kvantumfizikus kérdése :
Mindenkinek kellene egy bizonyító erejű információ ami után már hinne necs csupán abban, hogy létezik élet máshol is az univerzumban, hanem abban is hogy itt is vannak. Mi lenne az ?
A lényege a kérdésnek a minimumon van ! Azaz mi lenne az a legcsekélyebb bizonyíték amivel beérnéd. Nem kell egyből a földreszállásra gondolni, bár sok komoly ufó kutató szerint ezt is ki lehet hologrammokkal vetíteni, sőt idegen lényeket is lehet génmanipulációval létrehozni és akkor már csak egy vizit lenne a bizonyíték egy másik univerumban(bolygón). Van aki ennél kevesebbel is beérné, pl a szomszéd vagy haver esetleg közeli barát esetbeszámolója egy közeli találkozásról.
''Én már láttam reptoid tetemet. Írtam
raptorjesusnak privit.....'' És a varázsgombát/bélyeget mennyivel előtte toltad be?
''Valóban igazad van ! Olvasni azt is hogy drogokkal illetve halucináció keltőkkel ez is megoldható, így tovább kell bonyolítani a dolgokat . Mit szolnál , ha egy tartós letelepedést ajánlanának full elláttással hosszabb időre ?''
Minden további nélkül, akár örökre is, ha Párom is jöhet, és nincs semmilyen tortúra/darabolás/múíütétek, meg semmi hasonló.
''Az UFO szón idegen lényeket is
értünk.'' Sajnos nem. Az UFO (Unidenified Flying Object) jelentése Azonosítatlan Repülő Objektum. Az esetleges idegen lényeket E.T.-nek (azaz Extra-Terrestial, tehát földönkívüli lénynek) nevezik.
Utolsókból lesznek az elsők.
Félretéve ezt a béna szöveget, akkor nem utolsózlak le mostantól, ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!