Milyen bizonyíték után hinnél az UFÓk létezésében?
Figyelt kérdés
Zoltán Kvantumfizikus kérdése :
Mindenkinek kellene egy bizonyító erejű információ ami után már hinne necs csupán abban, hogy létezik élet máshol is az univerzumban, hanem abban is hogy itt is vannak. Mi lenne az ?
A lényege a kérdésnek a minimumon van ! Azaz mi lenne az a legcsekélyebb bizonyíték amivel beérnéd. Nem kell egyből a földreszállásra gondolni, bár sok komoly ufó kutató szerint ezt is ki lehet hologrammokkal vetíteni, sőt idegen lényeket is lehet génmanipulációval létrehozni és akkor már csak egy vizit lenne a bizonyíték egy másik univerumban(bolygón). Van aki ennél kevesebbel is beérné, pl a szomszéd vagy haver esetleg közeli barát esetbeszámolója egy közeli találkozásról.
Szerintem mindenki beérné ha pl nem ápr-1én,Erős Antónia vagy Szellő Pityu bemondaná,hogy Az elnök úrnak komoly bejelentése van,és ez lenne az.
2011. szept. 12. 02:30
22/43 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval.
2011. szept. 12. 11:57
23/43 anonim válasza:
Igen, sajnos a legtöbb ezoteriaban "hitetlen"-nek ez lenne a bizonyitek, amit a 3. old/elsö irt! :(
Nekünk nem, legalabbis nekem csak ha magam meggyözödök rola (szamomra is ketsegtelenül 100% normalis allapotban, tehat a tudatmodosito szerek kizarasaval).
2011. szept. 12. 12:26
24/43 anonim válasza:
Jó kérdés.
Először mondhatom a legalapabbat, a saját megfigyelést, egy lényét, mert eszközt bárki csinálhat. De még itt sem lehet 100,00%-ig biztosra menni, ha létfontosságú hogy elhiggyem-e vagy sem.
Leginkább a földönkívüli eredetű cuccok tudományos vizsgálatának eredményei győznének meg legjobban, esetleg az a technika, amivel idejöttek, netán képek a bolygójukról, vagy bármi hasonló kézzelfogható.
2011. szept. 12. 14:10
25/43 anonim válasza:
Én nem hinnék bennük mert én tudom h nincsenek, amiket földönkívülieknek hisznek, azok nagyon is földiek...
2011. szept. 12. 15:22
26/43 anonim válasza:
Végre egy okos válasz. Annyi ferdítéssel, hogy van minden is a földön kívül, de nem űrkutatni kéne, hanem először maguk körül szétnézni...
2011. szept. 12. 17:05
27/43 anonim válasza:
Na igen én is így gondoltam amit Wyrm írt, persze odakinn is valószínű vannak lények, csak azokkal nem nagyon van még semmilyen kapcsolatunk, vagy nem vettük észre.
2011. szept. 12. 17:08
28/43 anonim válasza:
Jah, annyira megütközök néha hogy, űrutazás így, űrutazás úgy, hotel a holdon. Miért? Miért kacsingat az ember az ég felé? Alig tudnak valamit a saját környezetükről, csak pusztítják azt, felhasználják, ahelyett, hogy megismernék jobban a föld titkait. Ez kérlekszépen MERŐ egoizmus, erre mást nem tudok mondani. Azt feltételezni, hogy mindennek a tudatában vannak, aminek lenniük kell szimplán nem helyes, mindig lenne mit tudni. Ideje lenne már felélni az emberi szintükhöz, ha valóban a lánc tetejére képzelik magukat, ahelyett, hogy az idejüket pazarolnák, és egymás ellen lennének mindenben. A különbségnek mért kell viaskodásba torkollania? Együtt annyi mindenre mennének, de külön sehova sem tartanak. Nem nehéz nyitott szemmel ránézni, és látni, hogy hova tart az emberiség. Hát nem az ég felé, akármennyire is oda képzelik magukat.
2011. szept. 12. 17:59
29/43 anonim válasza:
Én elhinném ha hivatalos szerv közölné. Ha bemondanák a híradóba. Én szófogadó állampolgár vagyok és azt csinálom amit megparancsol a rendszer. Tehát ha azt mondják a híradóba nincsenek földönkívüliek akkor elhiszem, ha meg azt hogy vannak azt is elhiszem. Mondjuk az igaz h mindig hazudnak mert már sokszor bebizonyosodott, de akkor is szót kell fogadni és ha látok élőbe saját szememmel 1 földönkívülit, és meg is érintettem, kötelességem bevonulni a pszihiátriára gyógykezelést kérni, mivel hivatalosan az ilyen ember őrült és én a hivatalnak szót fogadok.
2011. szept. 12. 19:08
30/43 anonim válasza:
Ha elfognak egy idegen lényt ami életben van és akárki megnézheti élőben. És ha a tanulmányok az anatómiájáról és a technológiájáról a világ vezető tudományos karai által elfogadottá és hitelessé válnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!