Ez igaz? A kisfiú tényleg olyanokat mondott amire még bizonyíték is van. Meg 7 évesen ilyen szavakat használni
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezt már mindenki tudja kb...
404 amúgy sem hisz a reptoidokban ha nem tudnád...
ilyet bárki tud írni :D
nagy sületlenségek vannak benne.
Akár igaz is lehetne, csak egy csomó folog fizikailag lehetetlen.
Én ezt kb egy éve olvastam [pontosabban, csak beleolvastam, nem fejeztem be], akkor azon gondolkodtam, hogy ez a pszichológus most tényleg komolyan veszi?
Ennyi erővel akármelyik skizofrénnek is hihetnénk, hogy ő is földönkívüli vagy épp Jézus, mert elég gyakori tünet náluk, hogy pl elhiszik magukról hogy természetfeletti erejük van stb...
És el tudják mondani ugyanilyen komolyan.
De ha elhiszed, tartsd csak be a ne-moss-fogat-mert-a-reptoidok-a-fogkrémen-keresztül-mossák-az-agyadat dolgot is...
Tényleg? És miből gondolod hogy ez egy kisfiú? Írásos dokumentum. Én is írhatok egy könyvet, és a végére odaírhatom hogy a 3 éves kisöcsém írta csukott szemmel.
Ebből maximum annyi igaz, amikor leírja hogy abban a világban mi történik, hogy néznek ki, mit esznek. A többit kiszínezték. Nagy a fantáziája, kisgyermekként szerintem mindenki tapasztalta ugyan ezt. Ezt teszi a gyermekekkel az Inuyasha és a többi sületlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!