Milyen bizonyíték után hinnél az UFÓk létezésében?
Zoltán Kvantumfizikus kérdése :
Mindenkinek kellene egy bizonyító erejű információ ami után már hinne necs csupán abban, hogy létezik élet máshol is az univerzumban, hanem abban is hogy itt is vannak. Mi lenne az ?
A lényege a kérdésnek a minimumon van ! Azaz mi lenne az a legcsekélyebb bizonyíték amivel beérnéd. Nem kell egyből a földreszállásra gondolni, bár sok komoly ufó kutató szerint ezt is ki lehet hologrammokkal vetíteni, sőt idegen lényeket is lehet génmanipulációval létrehozni és akkor már csak egy vizit lenne a bizonyíték egy másik univerumban(bolygón). Van aki ennél kevesebbel is beérné, pl a szomszéd vagy haver esetleg közeli barát esetbeszámolója egy közeli találkozásról.
Miért kellett lepontozni azért mert azt írtam, hogy csak, ha a saját szememmel látnám őket?!
Miért? Te elhinnéd, ha a médiába fényképek meg "tudós" interjúk terjengenének, hogy hú megvan egy UFO?! A nagy szart! Pénzért bármit el lehet játszani!
"Te elhinnéd, ha a médiába fényképek meg "tudós" interjúk terjengenének, hogy hú megvan egy UFO?!"
A legtöbben a média szerint élik életüket zombi módjára. Örülj, hogy te különb vagy.
ami nekem kell, ahhoz, hogy elhiggyem, pl együttélés velük, itt ezen a bolygón. látni, hogy egy teljesen különböző faj, itt, mindenki előtt, mindenki köztudomására együtt éljen megosztva ezt a földi létet (pl akár a szomszédom). Nyílván, ehhez az is kell, hogy megosszák velünk azt a technikát, amivel idejöttek, és ebből következőleg emberek is élnek az ő bolygójukon.
kell, hogy a hírekben is napi szinten benne legyen:
- újabb telepesek költöztek a quantum_73 nevű bolygóra a ripidek által rendelkezésünkre bocsátott semir-1 fedélzetén.
vagy
- ismét letartóztattak egy bandát Budapest környékén. A band 6 fős volt és kifejezetten ripidellenes tüntetéseikkel váltak közismertté. A banda tevékenysége során 20 ripid 3 ember, 2 hibrid sérült súlyosan.
vagy, hogy nem csak nekem, de a baráti körömnek is része legyen:
- quantum, átjössz meló után egy sörre? Köszi, de ma a hugod barátnőjével randizom...
Érted... szóval az életünk része. Bár lehet elhinném, ha bemondanák a hírekben, hogy:
- az Amerikai Egyesült Államok elnöke tárgyalt a Quantum bolygóról érkezett mz/x-el a közös jövő kialakításáért. mz/x elmondta, hogy... stb. azt hiszem, hogy ezek már kézzel fogható dolgok lennének a számomra. fontos, hogy mindenki ebben a tudatban éljen, hogy ez így volt, hogy történelmileg lejegyezhető legyen, és ne csak én higgyem, hogy én ezt láttam...
Igazából ideje lenne rájönni, hogy bármiben ami létrejön egy ember agyában(Minden), abban egyúttal ugyanolyan intenzitással hihet akárki, mint akármi másban, amiben annyira szentül hisznek.
Nem is értem mit kell magyarázkodni ennyit.
EMBER, EMBER, EMBEREMBERFÜGGŐ. NINCS OLYAN HOGY MEGMONDOD NEKI, HOGY NEM HIHET BENNE, VAGY NEM LÉTEZIK CSAK AZÉRT, MERT NEKED NEM TETSZIK. Fogná már föl ezt végre az összes kis nagyra dagadt populáció; Annyira nem nevezhetőek az emberek így még csak a legalacsonyabb intelligenciával rendelkezőeknek sem. Úgy próbálnak együtt élni amióta léteznek, hogy a szabad akarat és elme -akármilyen felsőbb kényszerítések mellett is, amik végigkísérték az emberiség történelmét- MINDEN egyes személyt elnevezhetne egy-egy külön fajnak. Ezért bénáskodnak, és nevetségesen nem képesek felfogni. Nem mintha lenne más út. Úgyis már csak lefelé haladó fokok vannak a létrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!