Szerintetek a N. A. S. A miért titkol oly sok mindent? Bővebben alul:
Az állításod nem tudod alátámasztani semmivel.
A kérdésed értelmetlen.
azért mert akkor mindenki megvilágosulna...
Nem lehetne befolyásolni ezzel sem az embereket.
Állítólag Bill Gates is az...
Én mindenesetre hiszek bennük.
Lehet , h azért nem mondják ki mert még ők se találkoztak földönkívüliekkel...
Például:
Rosswell-ben egy katonai támaszpont volt , ott tesztelték az 50-es években ,a háromszoros hangsebességre képes felderítő gépüket , ami egyszer le is zuhant . A repüléseket titokban tartották , ha valaki meglátta kimagyarázták. A legtöbb bajuk a légiirányítókkal , pilótákkal volt , mert nekik nem lehetett bemagyarázni minden badarságot. Inkább azt mondták , h ők nem repültek és kivizsgálják az ügyet ... Nehogy a szovjetek tudomást szerezzenek róla. Így indultak az UFO-történetek az 54-es zónáról.
Kijelentették, hogy igen, léteznek földönkívüliek?
Mikor mondták? Hol mondták?
Márt ezt is elmondtam egyszer...
:DDD
A nasa mint amerikai intézmény, nem olyan intézmény mint a seti, ami magán kézben van ...
A nasa az a amerikai állam védelmi minisztériumához tartozik..
Nem pedig ahhoz a intézményhez ami az igazságra épül..
Pl: Az első holdra szálláshoz a nasanak semmi közesem volt..Tanán annyi, hogy a ő nevükben csinálták..
A nasa mint szervezet , ahogy almondtam a védelmi minisztériumhoz tartozik. És a védelmi minisztérium dönti el azt, hogy a nasa mit mondhat el és hogy mit nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!