Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tdom h velem van-e a baj és tényleg nincs okom féltékenykedni? Ő azt mondja h nem csal meg hűséges hozzám és h ez már beteges h álandoan kételkedek benne? Eddig mindent meg tudtunk beszélni de most ugy érzem h titkol valamit.
A lényeg h én ugy érzem h megcsal gyakran hazugságokon kapom amit persze tagad,korán megy el és későn ér haza ha kérdem hol volt csak anyit mond h dolgozik
Látszik h lelkiismeretfurdalása van ojankor mindig el vörösődik pedig őt nem lehet zavarba hozni.A szekszuális életünk is megváltozott ritkán vagyunk egyűtt.Tudom h sosem vallaná be de én ezt már nem birom tovább.
Azt nem tudom, hogy megcsal-e, de előbb-utóbb minden kapcsolat kihűl valamilyen szinten.
MOstantól (még ha nehéz is lesz), kezdj el vele nem foglalkozni, tégy úgy, mintha hidegen hagyna vagy viselkedj hasonlóan. HIdd el, nem fogja érteni és hamarosan kiderül, hogy mi baja van/volt...
Már ne is haragudj, de ha ilyen helyzetben vagy és már meg is ütött, mi a francért vagy vele? Ha nem tisztel téged annyira, hogy nem emel rád, mint nőre kezet, akkor nem is érdemel meg téged!!!! Ez az ember nem vesz téged "nőszámba" (vagy ahogy a kérdésedből kitűnik, azt is megkockáztatnám, hogy emberszámba sem)
Tudod mit? Bármennyire is szereted, hagyd ott, mielőtt még komolyabban bántalmazna téged! És ha van is valakije, verje azt! ;-)
Tudom, hogy nehéz, de hidd el, úgyis találsz olyat, aki megbecsül és tisztel téged - persze nem holnap/bár ki tudja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!