Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tdom h velem van-e a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tdom h velem van-e a baj és tényleg nincs okom féltékenykedni? Ő azt mondja h nem csal meg hűséges hozzám és h ez már beteges h álandoan kételkedek benne? Eddig mindent meg tudtunk beszélni de most ugy érzem h titkol valamit.

Figyelt kérdés

A lényeg h én ugy érzem h megcsal gyakran hazugságokon kapom amit persze tagad,korán megy el és későn ér haza ha kérdem hol volt csak anyit mond h dolgozik

Látszik h lelkiismeretfurdalása van ojankor mindig el vörösődik pedig őt nem lehet zavarba hozni.A szekszuális életünk is megváltozott ritkán vagyunk egyűtt.Tudom h sosem vallaná be de én ezt már nem birom tovább.

2009. okt. 17. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Komolyan elkell vele beszélgetni! Közben legyél vele kedves és megértő.. olyan kedves legyél, hogy utánna remélhetőleg legyen veled öszinte! Sok sikert hozzá!
2009. okt. 17. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy megcsal-e, de előbb-utóbb minden kapcsolat kihűl valamilyen szinten.

MOstantól (még ha nehéz is lesz), kezdj el vele nem foglalkozni, tégy úgy, mintha hidegen hagyna vagy viselkedj hasonlóan. HIdd el, nem fogja érteni és hamarosan kiderül, hogy mi baja van/volt...

2009. okt. 17. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem gyanús, ha annyira letámad téged, hogy betegesen féltékeny vagy, meg ilyenek. Az sem véletlen, hogy megváltozott a szexuális életetek. Próbálj vele beszélni erről, mert így csak egyre rosszabb lesz a helyzet.
2009. okt. 17. 10:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Már probáltam beszélni vele de megsem halgat!volt h már meg is ütőtt!
2009. okt. 17. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ha ilyen helyzetben vagy és már meg is ütött, mi a francért vagy vele? Ha nem tisztel téged annyira, hogy nem emel rád, mint nőre kezet, akkor nem is érdemel meg téged!!!! Ez az ember nem vesz téged "nőszámba" (vagy ahogy a kérdésedből kitűnik, azt is megkockáztatnám, hogy emberszámba sem)

Tudod mit? Bármennyire is szereted, hagyd ott, mielőtt még komolyabban bántalmazna téged! És ha van is valakije, verje azt! ;-)

Tudom, hogy nehéz, de hidd el, úgyis találsz olyat, aki megbecsül és tisztel téged - persze nem holnap/bár ki tudja! :)

2009. okt. 17. 10:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kért és meg igérte h többé nem teszi csak ne idegesitsem ezzel a kérdéssel h megcsale azota nem is emelt rám kezet csak kiabál.Tudom h nem kéne vele maradjak de van 2 gyerekűnk és szereti ökket.(Meg nincs akihez menjek a gyerekekkel ha elhagynám is)
2009. okt. 17. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Az gond ha nem tudjátok megbeszélni... próbáld még meg de ne támadd le, csak figyeld, hogy mikor lenne rá alkalmas idő (amikor épp nem csinál semmit nyugodt, ilyesmire gondolok) először csak finoman beszélgessetek általános dolgokról, aztán majd észre veszed rajta, hogy szeret vagy sem... figyel-e rád, el tudtok-e egymással beszélgetni.. ilyesmik ha igen akkor csak át kell térni az ő "nyelvére" és ugy beszélgetni vele mindíg! Sok sikert!:)
2009. okt. 17. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy megcsal-e, ki vagy szolgáltatva neki a gyerekekkel, ezért úgysem tudnál mit csinálni, és ezt ő is tudja. Valószínűleg megcsal, mert megteheti, hiszen nem hagyod ott. Sok férfinek ez a célja, hogy olyan kiszolgáltatott feleség legyen mellette, aki mindent megcsinál neki, és aki mellett vígan félrekúrogathat. Ezért kéne önállónak lenni előbb nőként, és utána vágni bele egy kapcsolatba.
2010. szept. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!