Van okom féltékenykedni?
Barátommal elmentünk egy helyre, akkor nem ismerte a pincércsajt /kiszolgált minket/ Másnap észrevettem, hogy már ismerőse facebookon. Azt mondta a csaj jelölte be, azóta az lett a kedvenc helye ahol a csaj dolgozik (egyébként tényleg jó hely) ott tartottak haverjaival "pasis estét" azt mondta felajánlkozott neki a csaj de ő hárította (elmesélt mindent) meglátta és puszipusz, együtt is ittak stb. Bár azt még mindig nem értem hogy 1-2 hét alatt hogy lehet egy vadidegennel ilyen jóba lenni, de mind1...Ma észrevettem hogy kiírta a csaj, hogy mikor dolgozik a barátom lájkolta és bejelentette, hogy pasis programja lesz, persze egyértelmű ott, ahol a csaj dolgozik! Mi a véleményetek erről? Nem szeretném hogy hülyét csináljon belőlem, de hisztis barátnőnek sem akarok tűnni.
EGyébként megkérdeztem hogy bejön-e neki a csaj, azt válaszolta hogy nem rossz átlagos.(Egyébként nem olyan nagy durranás a csaj)
nem lennék féltékeny. a barátod elmondott mindent és azt is hogy visszautasította. hogy ha pedig tényleg átlagos a csaj, akkor meg kit érdekel?
akkor lennék a helyedben féltékeny, hogyha nem mondta volna el ezeket. akkor lenne okod, mert titkolódzik, de így?
Én arra gondoltam, hogy megkérem nézzünk oda hétvégén. ÉS megnézem hogy reagálnak egymásra.
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondoltam, hogy van okom féltékenykedni.
Csak azt nem értem hogy ennyire néz engem, hogy elmondja hogy rámászott a csaj és ő hárított, utána meg oda jár vissza és lájkolja, hogy mikor dolgozik a csaj?
Ezek alapján akar tőle valamit, nem? Vagy ezt nem értem!:(
Utolsó vagyok (aki nem lenne féltékeny)
szerintem túlreagálod. (bár én nem vagyok féltékeny típus.
1. Ha akarna valamit a csajtól, nem beszélne róla, főleg nem neked.
2. Azt mondta visszautasította
Most az hogy lájkolja amikor dolgozik, és? nem azt írtad, hogy tényleg szupi helyen dolgozik? Én lájkolnám a helyedben, aztán tartanék egy csajos estét ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!