Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom féltékenykedni?

Van okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés

Barátommal elmentünk egy helyre, akkor nem ismerte a pincércsajt /kiszolgált minket/ Másnap észrevettem, hogy már ismerőse facebookon. Azt mondta a csaj jelölte be, azóta az lett a kedvenc helye ahol a csaj dolgozik (egyébként tényleg jó hely) ott tartottak haverjaival "pasis estét" azt mondta felajánlkozott neki a csaj de ő hárította (elmesélt mindent) meglátta és puszipusz, együtt is ittak stb. Bár azt még mindig nem értem hogy 1-2 hét alatt hogy lehet egy vadidegennel ilyen jóba lenni, de mind1...Ma észrevettem hogy kiírta a csaj, hogy mikor dolgozik a barátom lájkolta és bejelentette, hogy pasis programja lesz, persze egyértelmű ott, ahol a csaj dolgozik! Mi a véleményetek erről? Nem szeretném hogy hülyét csináljon belőlem, de hisztis barátnőnek sem akarok tűnni.

EGyébként megkérdeztem hogy bejön-e neki a csaj, azt válaszolta hogy nem rossz átlagos.(Egyébként nem olyan nagy durranás a csaj)

2011. máj. 20. 18:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Én féltékeny lennék...
2011. máj. 20. 18:55
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Én is egyértelműen féltékeny lennék, pedig csak akkor szoktam, ha megalapozott okom van rá.
2011. máj. 20. 18:58
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Féltékeny lennék én is.És a leírtak alapján lenne is rá okom.Ne haragudj de szerintem ebből előbb utóbb alakul valami.A csaj flörtöl a barátoddal ez nyilvánvaló.
2011. máj. 20. 18:58
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha tényleg így van minden, ahogy leírtad, akkor gyanús. Légy résen...
2011. máj. 20. 18:59
 5/26 anonim ***** válasza:
58%
Már ne haragudj de ahogy én magamat ismerem tuti elkapna a féltékenység.Nagyon fura a barátod, véletlenül nem tudnád leellenőrizni telefon, e-mail facebook stb? Ne hagyd hogy hülyét csináljon belőled!
2011. máj. 20. 18:59
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
én csajos estét tartanék, ugyanott
2011. máj. 20. 19:01
 7/26 Kései Sirató ***** válasza:
86%
Az jó, ha tudod az időpontot, a helyszínt, én biztosan odaküldenék valakit ugyanakkor (gondolom , nem zárt körű rendezvény) , aki 1 mobillal akár le is fotózza, ha valami. Olyan ismerőst, akit a pasim nem ismer. Ha átver, ki is rúgnám.
2011. máj. 20. 19:05
 8/26 anonim ***** válasza:
39%

nem lennék féltékeny. a barátod elmondott mindent és azt is hogy visszautasította. hogy ha pedig tényleg átlagos a csaj, akkor meg kit érdekel?

akkor lennék a helyedben féltékeny, hogyha nem mondta volna el ezeket. akkor lenne okod, mert titkolódzik, de így?

2011. máj. 20. 19:05
 9/26 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam, hogy megkérem nézzünk oda hétvégén. ÉS megnézem hogy reagálnak egymásra.

Köszönöm a válaszokat! Én is így gondoltam, hogy van okom féltékenykedni.

Csak azt nem értem hogy ennyire néz engem, hogy elmondja hogy rámászott a csaj és ő hárított, utána meg oda jár vissza és lájkolja, hogy mikor dolgozik a csaj?

Ezek alapján akar tőle valamit, nem? Vagy ezt nem értem!:(

2011. máj. 20. 19:08
 10/26 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó vagyok (aki nem lenne féltékeny)

szerintem túlreagálod. (bár én nem vagyok féltékeny típus.

1. Ha akarna valamit a csajtól, nem beszélne róla, főleg nem neked.

2. Azt mondta visszautasította

Most az hogy lájkolja amikor dolgozik, és? nem azt írtad, hogy tényleg szupi helyen dolgozik? Én lájkolnám a helyedben, aztán tartanék egy csajos estét ott :)

2011. máj. 20. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!